Adam Adam
Najlepsze szkolenie w którym mogłem uczestniczyć, nawet dla bardziej zaawansowanych pizzaiolo.Duzo wiedzy i praktyki, super zaangażowanie instruktorów. Pozdrawiam
Źródło:
Maurice de Martin
(Przetłumaczone przez Google) Świetna szkoła robienia pizzy! Jeśli chcesz odkryć sekrety wypieku idealnej pizzy, kurs w Hubert & Co. jest zdecydowanie godny polecenia!(Wersja oryginalna)Tolle Pizzabäckerschule! Wer das Geheimnis lüften will, wie man eine perfekte Pizza zubereitet, dem sei ein Kurs bei Hubert & Co. wärmstens empfohlen!
Źródło:
Mateusz Suchecki
Robiłem w Akademi 4 dniowy kurs Corso Base i mogę z czystym sercem polecić każdemu tą placówkę. Fenomenalni nauczyciele, cierpliwi i pomocni. Świetny kontakt z właścicielami w kwestii organizacji. Szkolenie bardzo intensywne ale dające ogromną wiedzę. Polecam dla amatorów oraz profesjonalistów chcących zwiększyć kompetencje. Świetny stosunek jakości do ceny.
Źródło:
Michał Lipiński
Świetny kurs zarówno dla początkujących jak i bardziej zaawansowanych chcących pogłębić swoją wiedzę. Przyjazna atmosfera, na prawdę gorąco polecam.
Źródło:
Michele
Pełen profesjonalizm! Hubert i Kostek z wielkim zaangażowaniem przekazują wiedzę i zwracają uwagę na najdrobniejsze szczegóły! Polecam każdemu kto rozpoczyna swoją przygodę z pizzą lub już ją rozpoczął i chce podszkolić swoje umiejętności 💪
Źródło:
Bartek Ciarka
Naprawdę profesjonalne szkolenie.Miałem przyjemność uczestniczyć w szkoleniu prowadzonym przez Emanuela i Huberta. Zastrzyk teorii i praktyki dzięki któremu można robić naprawdę wyjątkową oryginalną pizzę. Nawet po szkoleniu można było liczyć na pomoc jeśli miałem jeszcze jakieś wątpliwości czy pytania. Naprawdę polecam.
Źródło:
Emanuel Stawarz
Świetny kurs, zarówno dla początkujących pizzaiolo jaki i tych doświadczonych. Kurs od samego początku przebiegał bardzo profesjonalnie, widać że instruktorzy wiedzą co robią i chcą się podzielić swoją wiedzą z kursantami. Wiedza która została mi przekazana na kursie przekroczyła moje oczekiwania.
Źródło: