Maria Jendrzejaczyk-Kot
Klimatyczna restauracja na Krakowskim Kazimierzu. Na przystawkę zamówiłam szube w pucharku czyli lekko wędzony śledź z jabłkiem marchwią złotkiem i gotowanym jajkiem- fajne przenikanie smaków, bardzo smaczne, dla wielbicieli śledzia ☺️ jako danie główne zamówiłam kaszankę z gęsi. Wszystko bardzo smaczne, pięknie podane, fachowa obsługa. Polecam wino pomarańczowe (chodzi o kolor nie o smak pomarańczy) 👌 jedna ze smaczniejszych restauracji w Krakowie
Źródło:
Max Przybylski
Pierwsza wizyta ale na pewno nie ostatnia! Tatar w punkt, śledź genialnej jakości, sum bardzo ciekawy - tak wyobrażałem sobie smaki dawnej Polski. Czulent i pierogi również 10/10 ! Serwis bardzo profesjonalny a i wina świetnie wyselekcjonowane
Źródło:
Halina Korol
To miłość od pierwszego wejrzenia, a konkretnie uroczy ludzie, pyszna kuchnia, piękny wystrój, historia, klimat, muzyka na żywo, serdeczność całego Zespołu, czystość i elegancja, które zapadają w sercu na długo. Wszystko w jednym miejscu. Już tęsknimy do ponownego odwiedzenia Państwa. Czujemy się jak przyjaciele!
Źródło:
Agnieszka Grycz
Bardzo smaczne jedzenie, nietuzinkowe połączenia smaków i sposób podania dań, zaskakująco duże porcje. Sympatyczna obsługa, w restauracji panuje przyjazna atmosfera. Wszystkiemu towarzyszy gra pianisty na żywo. Spędziliśmy bardzo miło czas i wyszliśmy najedzeni i zadowoleni. Polecam!
Źródło:
Ba
Zachwyca powtarzalność smaku. Topowe kompozycje. Mimo calej masy "knajp" w Krakowie - takiej brakowało!! Oby tak dalej!
Źródło:
Monika Wygonowska
Bardzo miła obsługa, wszystko pyszne ,klimatycznie przyjazne dzieciom......to było bardzo miłe spotkanie z klimatem Krakowa
Źródło:
Ewa
Niesamowite miejsce. Cudowna obsluga, wyborne jedzenie, muzyka na zywo. Kolacja warta kazdej złotówki. Bedziemy wracać na pewno!!
Źródło:
Kuba GoPro
Cóż to był za wspaniały wieczór! Jedzenie było po prostu wybitne… Pan kelner Marcin jest świetnym człowiekiem który opowiada o swojej pracy z niesamowitą pasją natomiast brak mi słów na to jakie wybitne jedzenie tworzy Pan Aleksander Baron…Na pewno będziemy wracać i pozdrawiamy całą obsługę z naszego Lublina!:)
Źródło:
Przemek Myszor
O ja cię, ale uczta. Każde danie było wyjątkowe, dopieszczone w najmniejszych szczegółach. . Wszystko zrobione ze specjalnie wyselekcjonowanych produktów. Żurek boski. Śledź, nie do wiary. Bulion wybitny. Sztukamięs zaoferował mi wspomnienia z dzieciństwa,podobnie jak naturalne desery. No i pomarańczowy Baczewski. Muszę czym prędzej do was wrócić na zupy i po to by spróbować pierogów :)
Źródło: