Tomasz Mazur
Dania bardzo smaczne i nieszablonowe. Różne wina do wyboru, a jak coś nie pasuje to pani Aleksandra ma za rogiem winebar, gdzie win nie brakuje i mozna liczyc na profesjonalną poradę. Obsługa miła i ogółem jest to restaurcja przez duże R.
Źródło:
Marta Jędrocha
Lokal super, klimat, atmosfera Polecam wszystkim którzy poszukują nowych smaków. Wczorajsza kolacja pozostawia, to coś o czym myslisz i chcesz tam wrócić. Żeberka wołowe wyśmienite. Miejsce godne polecenia, bede tam wracac częściej ;))
Źródło:
Karolina Malinowska
Odwiedziliśmy z mężem to miejsce podczas wypadu weekendowego do Łodzi i muszę przyznać, że jedzenie bije na głowę większość warszawskich restauracji. Super. Oby tak dalej !
Źródło:
Damian Kolasa
Co prawda bylem z żoną tam juz jakiś czas temu ale uważam ze jest to jedna z lepszych restauracji w Łódzi. Szef kuchni czyni cuda na talerzu. Wysoki poziom. Ceny nie wygórowane.
Źródło:
Andrzej Bednarski
Miejsce z klasą. Niezwykłe połączenia smakowe. Potrawy pięknie podane. Restauracja na biznesowe spotkanie bądź romantyczną kolację we dwoje. Jeżeli ktoś jeszcze nie był, gorąco zachęcam.
Źródło:
Adam Kaczmarek
Świetne miejsce godne polecenia. Obsługa na wysokim poziomie, potrafi doradzić i wytłumaczyć czym się charakteryzują poszczególne dania. Wszystko co zamówiliśmy było smaczne i gorące. Na pewno wrócę do Affogato
Źródło:
Nikola Adamiak
Kocham takie miejsca, gdzie moge zjeść coś czego nigdy wczesniej nie probowałam. Pyszne jedzono, ładny wystrój.
Źródło:
Michal Grebowiec
Super jedzenie i obsługa. Wszystkie dania to wyższy poziom. Nawet masło nie jest tam zwyczajne :)
Źródło:
Zuzanna Bojarska
Jedzenie cudowne, warto było przejechać 130km. Dla mnie jedynym problemem był brak klimatu, ale jedzenie na 6!
Źródło: