Laura Maziewska
Nie ma co się rozpisywać, pizzka jak w Neapolu! Bardzo dobre ciasto, dobre hydro, dobrze wyklepane placki i przede wszystkim składniki topowej jakości 😊 trafiliśmy w sumie przypadkiem, a na pewno będziemy wracać, bo póki co lepszej neapoletany w Gdańsku nie jadłam ❤️
Źródło:
Adrian Janusz
Świetny lokal, świetna atmosfera i przystępne ceny. Na pewno będę wracał :) Udało się nawet zamienić słówko z właścicielem, bardzo pozytywny i sympatyczny człowiek. Produkty ściąga z Włoch, co od razu czuć w jakości potraw.
Źródło:
Kacper Kozłowski
Carbonara przepyszna naprawdę. Pizza również niczego sobie. Polecam każdemu, cudowne i klimatyczne miejsce, miła obsługa i zwłaszcza PRZEPYSZNE jedzenie. Niebo w gębie. Cena za lemoniadę na początku wydawała się być przesadzona, aczkolwiek po otrzymaniu jej i napiciu się to ta cena wyjaśnia czemu tyle kosztuje. Smak jest boski. Polecam🫶
Źródło:
Maciej Szroder
Bardzo przyjemne miejsce - w piątkowy wieczór spokojnie i bardzo klimatycznie.A jedzenie ? Przepyszne ! Pasty pełne smaków i aromatów - zarówno w smaku jak i zapachu !Widać , że obsłudze zależy na jak najlepszym zadowoleniu kubków smakowych klientów 😌 Polecam !!!
Źródło:
Haas
Jedna z najlepszych pizz neapolitańskich jakie jadłem. Składniki naprawdę bardzo dobrej jakości, pizza z figami to świetne doświadczenie smakowe, a diavola con miele ze spianata piccante, miodem i burratą zapewnia idealny kontrast (polecam odjąć habanero jeśli nie macie wysokiej tolerancji na ostrość).Obsługa bardzo zaangażowana, a możliwość samodzielnego pokrojenia pizzy ogromnymi nożycami to dodatkowy pokaz kulinarnego kunsztu i pomysłu na prawdziwie włoską pizzerię.
Źródło:
Klaudia
Wróciliśmy do Al Bacio po dłuższej przerwie i zdecydowanie się nie zawiedliśmy. Jakość składników na pizzy premium, zrobiona starannie, ciasto fantastyczne. Myślę że spokojnie top 3 jeśli chodzi o włoskie jedzenie w Trójmieście.
Źródło:
Peter
Stanowczo, niepodważalnie Najlepsza Pizza jaką do tej pory jadłem w Trójmieście, pokuszę sie o stwierdzenie, że jedna z lepszych pizzerii w Polsce ! Składniki bardzo wysokiej jakości, dobrze dobrane i wyważone, ciasto idealne, obie wybrane pizze były przepyszne ! Bardzo miła obsługa !
Źródło:
Mikołaj Grycner
Pyszne pizze neapolitańskie. Idealne ciasto, super składniki. Na pewno będziemy odwiedzać i życzymy uzyskania avpn
Źródło:
Paulina Popiłko
Po raz kolejny wracamy do Al Bacio i wciąż jesteśmy oczarowani. Pizza Diavola pyszna! 🤌 Krewetki z focaccią - mistrzostwo! 🤌Drink z marakują- rewelacja! 🤌 A obsługa ? 1 klasa !! 👌👌Podziękowania dla p. Pauliny za przemiłą obsługę.. niezwykle uprzejma, sympatyczna i pomocna- właśnie dzięki takim osobom lokal będzie się cieszył klientami 👌
Źródło:
Tyberiusz Konieczka
Pizza mega dobra, z pewnością lepsza niż w pizza hut, a całości dopełnia wybitna obsługa zapewniona przez kelnera Mateusza Lewandowskiego
Źródło: