Everything Is Energy
Tresura dla ludzi chcących czegoś więcej niż siad, waruj, zostań. Ważny tu jest kontakt i więź z psem. Krzysztof uczy poprawnych relacji przewodnik i pies. Zwraca uwagę na wiele szczegółów, nacisk kładzie na przewodnika, bo to od Nas zależy jak będzie zachowywał się pies.Krzysztof to profesjonalista, zaklinacz psów, polecam.
Źródło:
Zofia Rakowicz
Szkoliłam swego psa u Pana Krzysztofa,kiedy jeszcze nie było możliwości wystawienia opinii w internecie.Było to jak dobrze pamiętam,ok.20-23 lata temu.Pan Krzysztof miał wtedy cudownego i bardzo mądrego owczarka - Uwe,którego często wspominam.Polecam wszystkim szkolenie w Aporcie.Wielki profesjonalizm!
Źródło:
Adam King
Profesjonalny trener i proszę nie czytać oczerniających opinii. Polecam i jeszcze raz żebym miał wybierać wybrał bym ośrodek aport. Fajny facet i dobry trener.
Źródło:
Zofia
Szkoliłam swego psa u Pana Krzysztofa, kiedy jeszcze nie było możliwości wystawienia opinii w internecie. Było to jak dobrze pamiętam, ok. 20-23 lata temu. Pan Krzysztof miał wtedy cudownego i bardzo mądrego owczarka - Uwe, którego często wspominam. Polecam wszystkim szkolenie w ''Aporcie''. Wielki profesjonalizm!
Źródło:
Michał
Klasa sama w sobie. Musisz wiedzieć czego chcesz a jeśli mają to być tylko sztuczki cyrkowe to poleć cyrk. Tu raczej budowanie relacji i więzi na osi Pies - Przewodnik.
Źródło:
Adam
Profesjonalny trener i proszę nie czytać oczerniających opinii. Polecam i jeszcze raz żebym miał wybierać wybrał bym ośrodek aport. Fajny facet i dobry trener.
Źródło:
Anna
Tresura dla ludzi chcących czegoś więcej niż siad, waruj, zostań. Ważny tu jest kontakt i więź z psem. Krzysztof uczy poprawnych relacji przewodnik i pies. Zwraca uwagę na wiele szczegółów, nacisk kładzie na przewodnika, bo to od Nas zależy jak będzie zachowywał się pies. Krzysztof to profesjonalista, zaklinacz psów, polecam.
Źródło:
Tomasz
Profesjonalne treningi psów. Pan Krzysztof jest profesjonalistą w 100% bardzo pomocny w przypadku nawet najtrudniejszych do ułożenia psów. Polecam
Źródło: