WyciszAuto Kompleksowe Wyciszanie Samochodów
Byliśmy kilka razy w piekarni, za pierwszym razem nie było jakiegoś Wow ale kolejne wizyty nas zachwyciły. Bardzo miła obsługa, doradziła mi jaki chleb kupić. I powiem Wam więcej po 4 dniach chleb smakował nadal bardzo dobrze. Na wejściu a nawet już na ulicy czuć unoszący się zapach pysznych wypieków. Tanio nie jest ale u konkurencji "GW" też nie jest tanio.Polecamy
Źródło:
K J
Fajne miejsce. Ceny jak na piekarnię rzemieślniczą całkiem normalne. Bajgle które można tu dostać są totalnie przegenialne. Oponka była przepyszna, jeszcze ciepła. Zawiódł mnie za to croissant z nutellą i mascarpone, był mdły i zamulający. Wydaje mi się, że sama nutella dałaby lepszy efekt. Za to ten z porzeczką - poezja. Polecam! To moja ulubiona piekarnia!
Źródło:
Teresa B
Ładne miejsce, minimalistyczny wystrój, czuć miły zapach pieczywka. Pyszne bułeczki i drożdżówki. Uważam, ze najlepsze jagodzianki w okolicy, na Żoliborzu, za jeszcze w miarę przyzwoitą cenę. :)
Źródło:
Daria Czechowicz-Herbut
Oceniam za wyroby piekarnicze jako ze to core business tego lokalu. Ciemne chleby to majstersztyk. Nasz ulubiony to razowy i pytlowy. Co do wyrobów cukierniczych czekoladowe ciacho z solą mniam! Faktycznie pozostałe wyroby cukiernicze raczej są na 4, ale drodzy klienci za tym idzie tez niższa cena niż u konkurencji za wyrób 5+ :)
Źródło:
Piotr Kalinowski
Wspaniałe chleby na zakwasie - po spróbowaniu chleby z piekarniczych sieciowek przestaną Ci smakować 🙂 warto spróbować różnych i odnaleźć swoje smaki (ja polecam Rustykalny, Wiejski na zakwasie i Pytlowy). Ceny są wysokie, ale przynajmniej raz w tygodniu trzeba tam zajrzeć.
Źródło:
Klaudia Z
Pieczywo doskonałej jakości, aromatyczne, nie czuje się chemii. Szczególnie polecam chleb żytni, dzięki uprzejmości piekarza, Pana Michała, można zamówić bez soli. Przemiła obsługa, otwarta na sugestie klientów. Ceny przystępne i adekwatne do jakości. Polecam! :-)
Źródło:
Pawel H
Pieczywo jest bardzo dobre.W szczególności smakuje mi Państwa chleb, który nie czerstwieje jak zwykle pieczywo. Spokojnie nadaje się do spożycia po kilku dniach.Nie jest tanio, ale ciężko jest znaleźć wypieki na podobnym poziomie.
Źródło:
Anna Kolodziejska
Najlepsza bagietka w Warszawie. Jak w Paryżu z dobrej bulanżerii. Do tego można zobaczyć przez szybę jak wygląda proces przygotowania pieczywa.
Źródło:
Jan Bigos
(Przetłumaczone przez Google) Zdecydowanie najlepsze bajgle, jakie jadłem w Warszawie. Dobra robota!(Wersja oryginalna)Hands down the best bagels I had in Warsaw. Good job!
Źródło:
Bianca Sirboiu
(Przetłumaczone przez Google) Domowy smak, gorący chleb pachnący pysznie, pyszne domowe ciasta, bardzo miła obsługa = idealnie ❤️(Wersja oryginalna)Home-made taste, hot bread smelling delicious, yummy home cakes, very friendly staff = perfect ❤️
Źródło: