Aga Borysiuk
Knajpka bardzo malutka i niepozorna, ale zdecydowanie godna polecenia, pieczarki z grilla i pasta serowa przepyszna, w tle serbska muzyka, na ścianach pełno zdjęć z Serbii. Polecam, wrócę na pewno :)
Źródło:
Jakub Walentek
Jedzenie bajka, nie spodziewałem się tak smacznego i aromatycznego mięsa w Diabelskim Szaszłyku. Porcja duża, frytki bardzo dobre. Zamówienie odebrałem po mniej niż 15 minutach od zamówienia. Na pewno jeszcze coś zamówię!
Źródło:
Jacek Godorowski
Małe, ale przytulne miejsce. Zaskakuje nie tylko dużymi porcjami, ale też fantastyczną obsługą.Zamowilismy mix mięs dla dwoch osób i okazała sie to porcja na dwa dni. Wszystko pyszne!Warto spróbować też produktów z ich wędzarni, są super.Bedziemy wracać.
Źródło:
Łukasz Szyszko
Jedzenie super, dobra jakość i pełna autentyczność. Klimat super. Obsługa taka jaka ma być w takim miejscu.
Źródło:
Karol Staniszewski
Zdecydiwanie polecam kazdemu kto szuka wspomnień wakacji z regionu południowej Europy. Świeże produkty gwarantują jakość. Bardzo na plus atmosfera i obsługa. Zastanawiałem się czy dać 4 czy 5 gwiazdek (myślałem o wystroju ) ale tak na szybko myśląc że poszedłem tam żeby poczuć się jak w balkanskich konobach to pod tym kątem trafilem w punkt, jest to 100% konoba. Chcecie iść do restauracji bon ton to na Grzybowskiej jest Munja.
Źródło:
Katarzyna Kucharczyk
Pyszne nietypowe dla naszej kuchni jedzenie. Jadłam czosnkową pljeskavice. Bardzo dobry sos i samo mięso, jedynie może trochę zbyt słone ale może to kwestia gustu. Można się przejeść jednym daniem. Duże porcje i sycące.
Źródło:
Sławek
Absolutnie polecam! To nie mój pierwszy raz i nie ostatni. Przemiła obsługa, pyszne jedzenie, duże porcje, przyjemne wnętrze. Czego chcieć więcej?
Źródło:
Jakub Lisiecki
Z dziką premedytacją pięć na pięć gwiazdek. Lokal na poziomie, super jedzenie szybko. Jedyny minus to unoszące się zapachy z kuchni. Ale idziemy tak jeść
Źródło:
Beata Dorota
Pycha, różne mięsko ale dobrze doprawione i soczyste , polecam , również ziemniaczki smaczne z przyprawami
Źródło:
arek szafir
Jak zwykle przemiła obsługa👍No i te smakiPolecamEditKolejna uczta dla podniebienia.Tu jest świeżo smacznie i obficie.👍👍👍👍👍
Źródło:
Andrzej Duszczyk
Najlepsza kuchnia bałkańska w Warszawie. Pleskavica z kajmakiem rozpływa się w ustach. Szkoda że nie ma rakiji
Źródło: