HAKER
Niestety nie było nam dane skosztować specjałów kuchni z powodu braku czasu. Natomiast zostawiliśmy auto na parkingu za 10zł. Pani obsługująca to bardzo miła i ciepła osoba. Wytłumaczyła gdzie zaparkować auto, gdzie wejść na szlak na Ćwilin oraz udostępniła pieczątkę do książeczki.Bar ma bardzo fajny klimat, siedzą miejscowi, jakby czas płynął tam wolniej. Bardzo chętnie wrócimy posiedzieć.
Źródło:
Adam Nowak
Wyjątkowe miejsce z wyjątkowym jedzeniem. Gdzież teraz w tym dziwnym świecie znajdzie się ozorki, płucka czy żołądki. A w karcie jest około 50 dań ! Pamiętam, że ostatni raz byłem tam ponad dwadzieścia lat temu i bardzo dobre wrażenie z wtedy, tak Obsługi jak i posiłków zostało podtrzymane podczas obecnej wizyty a specjalnie pojechaliśmy ze Szczawnicy sprawdzić jak to wygląda teraz. Dziękujemy i pozdrawiamy !
Źródło:
M G
Super miejsce, zimne piwko, dobre jedzenie. Polecam pierogi ruskie na pradawnej mące oraz kotleta schabowego. Można ładować rowery elektryczne. Na duży plus jest to, że miejsce jest żywą relikwią. Stołował się tu sam Ojciec Święty - Jan Paweł II
Źródło:
Biuro Bajersport
Jak mawia Rafal z Limanowej ,,najlepsza wątróbka w Beskidzie”. Warto schodząc z gór wstąpić tu na piwo. Bardzo mila obsługa.
Źródło:
Piotr Bebe
Jeden z najlepszych barów w całych Beskidach. Przede wszystkim niedrogi i oferujący bardzo smaczne jedzenie. Porcje słusznych rozmiarów i wiele dań, które już nie często można zjeść w restauracjach a prostych i smacznych. Kuchnia na wysokim poziomie o czym świadczy jak znakomicie potrafią przygotować dania z podrobów, a to nie łatwa sztuka. Każdy wędrujący przez Beskid Wyspowy obowiązkowo powinien odwiedzić to miejsce!
Źródło:
paulina szarkiel
Najlepsze ruskie pierogi schabowy i kwaśnica w okolicy przemiła pani kelnerka miejsce z zewnątrz może i nie zaprasza ale trzeba tu konieczne zajechać będąc w okolicach
Źródło:
Maciej Leśnikowski
Przyjemne miejsce w którym można dobrze zjeść i napić po górskiej wycieczce. Pan obsługujący bardzo miły. Ogólnie warto odwiedzić.
Źródło:
Zbyszek Krempicki
Świetne jedzenie...ale jak jest więcej ludzi, to trzeba czekać. Kuchnia nie nadąża ale to świadczy o przygotowywanym jedzeniu
Źródło:
Aga Sud
Fantastyczny schabowy, świeżutki, chrupiutki. Do tego kapusta kwaśna i lekka. Po prostu palce lizać i wracać po więcej.
Źródło: