Nikodem
Bar mleczny z prawdziwym babcinym klimatem – proste, ale bardzo smaczne dania, które przypominają domowe obiady. Porcje są bardzo duże i sycące, a do tego ceny naprawdę niskie. Idealne miejsce, żeby poczuć smak tradycyjnej kuchni i zjeść obiad jak u babci.
Źródło:
Marek Baranowski
Cudowny PRL.Byłem tylko na śniadaniu ale bardzo pozytywne odczucia. Buła, jajecznica i kompot za nieco ponad dyszkę to uważam, że super opcja.Tylko Uwaga na kompot - może i dobry (kwaśny) ale 4pln
Źródło:
Marek Czerwiak
Kto lubi społemowskie smaki i klimat, nie powinien ominąć.Mistrzowski schabowy w chrupiącej panierce smażony na smalcu. Do tego rzadko kiedy mieści się na talerzu 😉
Źródło:
Jan Krawczyk
Bardzo smaczne domowe obiady. Warto tu zjeść a przy okazji odwiedzić zabytkową wieżę ciśnień znajdującą na przeciwko.
Źródło:
LaCiguena
Rewelacyjne, swojskie jedzenie. Rewelacyjne ceny. Jadłem tam najlepsze flaki w swoim życiu. Fajna obsługa. Bardzo ładna, miła i sympatyczna Pani przyjmująca zamówienia. W środku jest skromnie (co mi się bardzo podoba), schludnie i widać porządek. Będę tam wracał, a nawet kiedyś przyjadę specjalnie na obiad.
Źródło:
Wolf Haley
Jedzenie jak u babuni. Kompocik mega smaczny obsługa miła i panie kucharki wyśmienite. Polecam z całego serca.
Źródło:
Rolanda Tucano
Kochany ,,Puchatku,,,wszystkie czasy przetrwales i sie nie dales,choc pusto w kieszeni niech sie nic nie zmieni.Gotuj malo i nie drogo ,no bo klient ma ubogo.Najlepszy jestes po wszystkie czasy ! I kiedys beda znow ,,Rarytasy,,.
Źródło:
Christine Moitel
(Przetłumaczone przez Google) Typowy polski bar mleczny, w którym polecam spróbować prawdziwego, lokalnego, polskiego jedzenia.(Wersja oryginalna)Bar à lait typique polonais où je vous conseille daller pour goûter la vraie nourriture polonaise locale.
Źródło: