Kasia Ch
Super miejsce. Obsługa mila, jedzenie pyszne. Kebab Adana bardzo dobry, trochę miejscami za gruby placek tortilli, ale warzywa i sosy super. Polecam
Źródło:
Seweryn Owczarek
Jak najbardziej warta uwagi miejscówka. W dosyć niepozornym miejscu kryje się bardzo wysokiej jakości restauracja. Życzliwa obsługa.Bardzo dobra baranina grillowana i dla osłody- genialna baklawa pistacjowa.
Źródło:
ania4037
Z zewnątrz może nie wygląda najlepiej, ale zdecydowanie warto się tu zatrzymać na jedzenie. Dostaniemy tu świeże, dobrze przyrządzone mięso, w rozsądnych cenach i tureckim klimacie. Do tego personel bardzo miły i pomocny, bardzo polecam to miejsce!
Źródło:
Sunrise 1983
Wow. Naprawdę!Świetna obsługa, doradzajaca i wspierająca.Dostaliśmy talerz z różnymi rodzajami mięsa do spróbowania z mixem dodatków. Mega pyszne...wszytsko...Smak przypominaja mi Mostar i restauracje Tima Irma...a to świadczy o tym jak dobre jest to miejsce...Rozsądne ceny i turecki klimat.Zdecydowanie polecam i pewnie tu wrócę.
Źródło:
Łukasz Wiśniewski
Jeden z najlepszych kebabikow jakie jadłem. Dla mnie rewelka. Jedyny minus: porcja mogła by być większa:-)
Źródło:
Marcin
Bardzo dobre jedzenie i do tego miła obsługa. Zamówiłem adana kebab z kaszą bulgur i sałatki z bakłażanem - pychota!
Źródło:
Mateusz
The *BEST* turkish food I've ever had. Awesome customer service, atmosphere and quality. 10/10 will come back!
Źródło:
Daria
Wróciłam do Turkuaz po dwóch latach i nie zawiodłam się - było pysznie!:) Przemiła obsługa, świeże mięso, pyszne sałatki. Poczułam smaki słonecznej Turcji:)
Źródło:
DaMian
Jeżeli ktoś chcę spróbować kuchni tureckiej z prawdziwego zdarzenia to nie zawiedzie się. Miła obsługa smaczne jedzenie polecam.
Źródło:
Paweł
Nieprawdopodobne autentyczne miejsce. To nie jest lokalny kebab na osiedlu, to zupełnie coś innego. Bardzo mi smakowało chętnie się tam jeszcze raz wybiorę.
Źródło:
Piotr
Już kilka razy się tu zatrzymałem. Uwielbiam turecką kuchnię a tu można poczuć ten klimat. Przepyszne dania mięsne i bardzo miła obsługa. Polecam.
Źródło: