Kamil Wróblewski
Jeśli chodzi o sałatkę Cezar, to tu smakuje mi najlepiej (na zdj. po rozpoczęciu konsumpcji). Regularnie wracamy tutaj z żoną. Do tego jest tu bardzo fajny klimat i przemiła obsługa. Pozdrawiam ekipę! Polecam!
Źródło:
Adam Struzik
Idealne miejsce na niedzielny obiad (i nie tylko) Pizzą się najadłem, lemoniadą (domową) napoiłem a kelner, po skończonym posiłku zaproponował deser. Tiramisu też bardzo dobre i słodkie. Wyszedłem najedzony i zadowolony.Rzadko zdarza się, że obsługa podchodzi do klienta w tak przyjemny, nienachalny sposób. Miejsce warte polecenia. Blisko do metra Imielin.
Źródło:
Krzyni Krzyni
Lunch w rozsądnej cenie.Świetne gazpacho!Bardzo dobra pizza, ciasto doskonałe, składników od serca. Top! ?Będę wpadał częściej
Źródło:
Miaou Dragon
Jesteście super. Obsługa pomocna i miła. Pizza calzone świetna. Bardzo mi smakowała. Polecam to miejsce. Edit: Googlu napisz mi proszę jakie wasze zasady łamie ten wpis? Nie można nikogo pochwalić?
Źródło:
M S
Jestem pod dużym wrażeniem obsługi Pana Krzysztofa! Profesjonalny, charyzmatyczny i to poczucie humoru ♥️ Jest Pan wizytówka Bella Napoli ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Źródło:
Agata
Bardzo smaczna pizza i focaccia,dobre wino,doceniam poczucie humoru obsługi.Wszystko to sprawia że chętnie wracam.
Źródło:
Natalia Rogalska
Bardzo polecamy ! Poza pysznym jedzeniem jakie serwuje restauracja oraz doskonałymi drinkami największa robotę robi pan kelner Krzysztof ! Osoba zaangażowana w swoją prace, pełna entuzjazmu, człowiek pracujący z pasja, podchodzący do klientów bardzo profesjonalnie a jednocześnie wprowadzający swobodna atmosferę. Jesteśmy z 3miasta, w tym lokalu spędziłam swoje urodziny, było to napewno godne miejsce !Pozdrawiam !
Źródło:
Kasia Wnuczka
Mega pyszna pizza. Zamowilismy na wynos, dostalismy zamowienie po mniej niz 15 minut. Obsługa bardzo pozytywna. Od wejścia witaja uśmiechem i oferuja pomoc w wyborze dania. Myśle, ze tam wrócimy:) Polecam!
Źródło:
Dominik Pakuński
Brakuje skali do oceny pizzy od Bella Napoli! Pozornie mała ilość składników natomiast ich jakość i intensywność jest tak mocna, że z pewnością nie ma potrzeby robienia z pysznego włoskiego dania kebaba.
Źródło: