Mania Zyzak
Ta sama przemiła obsługa, bezkonkurencyjna jakość i smak oraz porcje co nie biorą jeńców - czyli Kura ale w wersji Big Schabowski <3 Kolejnym plusem jest program lojalnościowy, który jest wspólny z innymi Kurami.Lokal przeszedł generalny remont: powiększono salę i jest toaleta dla gości. Bardzo mnie cieszy, że wrócił zespół Kury Nowolipki - stała ekipa to w gastro gwarancja jakości!
Źródło:
Krzysztof Krajewski
Kozak, takiego miejsca brakowało w Warszawie, świetny soczysty GIGANTYCZNY kotlet i bardzo udane dodatki. Ceny jak na wielkość porcji bezkonkurencyjne. Ja na pewno będę regularnie odwiedzał 10/10!
Źródło:
Natalia K.
Żurek pełen mięsnego smaku, bardzo dużo kiełbaski ciemnej oraz jakiegoś innego mięsiwa. Gęsta treściwa zupa. Na większy głód polecam dużą porcję lub drugie danie. Schabowe według opinii znajomych przepyszne.Czas wydania szybki, 7 osób przy naszym stoliku dostało posiłki w odstępie 5 min.Polecam!
Źródło:
Kacper Borkowski
Świetne jedzenie, schabowy cieniutki w delikatnej panierce. Pakiet dodatków również bardzo w porządku, składniki świeże, podane w odpowiedni sposób.Mega plus za sympatyczną obsługę oraz pomoc przy doborze poszczególnych pozycji.Super!
Źródło:
Michael
Bardzo dobre jedzenie, miło widzieć że sieć idzie w nowych kierunkach. Nowa wersja lokalu jest zdecydowanym plusem, oferująca więcej miejsc siedzących. Obsługa jak zawsze bardzo miła :)
Źródło:
Przemysław Zieliński
Zamówiłem na wynos przez jedną z aplikacji. Mogę sobie tylko wyobrazić, jak smacznie musi być na miejscu :) Porcja ogromna, jedzenie pyszne! Jedyne, co można by poprawić, to opis buraków - po nazwie „zasmażane” spodziewałem się czegoś na ciepło. Poza tym godny następca Kury!
Źródło:
Marek Arty
Byłem dzisiaj. Schabowy idealny - ani za gruby ani za cienki, nie ocieka tłuszczem, bardzo delikatny, chrupiąca panierka. Puree to prawdziwy majstersztyk. Ceny optymalne. Z pewnością wrócę, bo inne pozycje, zwłaszcza sznycel neapolitański, zapowiadają się równie kusząco. Oczywiście obsługa stoi również na wysokim poziomie.
Źródło: