Michał Cal
Fantastyczne miejsce, świetne wege/vegan potrawy, do tego bardzo ciekawe wina, z tak nieoczywistych krajów jak np Serbia. Przede wszystkim, nasz kelner Kuba no po prostu 10/10 świetny Vibe, mega charyzma (hes the only meat hear), nie ma co się rozpisywać, bo jego nie da się opisać. Wpadajcie i sami się przekonajcie jakie to jest świetne miejsce
Źródło:
Martyna Janusz
Totalna perełka w centrum Warszawy! Wegańska kuchnia z polskim twistem – każde danie to eksplozja smaku. Wszystko dopracowane, pyszne i zaskakujące. Klimat mega – artystycznie, oryginalnie, z duszą.Obsługa na medal, a manager Kuba to złoto – opowiedział nam o daniach z pasją i świetnie doradził wino. Czuć, że ludzie tu naprawdę kochają to, co robią.Idealne miejsce na kolację, spotkanie czy po prostu coś wyjątkowego. Wpadnijcie koniecznie!
Źródło:
In Dub
Kapitalna obsługa! Pan Antoni uprzyjemnił pobyt w bistro i na koncercie jeszcze zanim pojawiliśmy się w SPATIFie (dokładne informacje przez telefon). Doznania smakowe - nie gorsze wrażenia. Lody pistacjowe, faktycznie, najlepsze. Będą powroty do Bistro w powiększonym składzie ;)
Źródło:
Zuza Zarycka
Bistro Spatif to miejsce z wyjątkowym klimatem, które zachwyca jedzeniem i atmosferą. Niepowtarzalny Kuba tworzy niezapomnianą aurę – serdeczny, profesjonalny, zabawny i pełen zaangażowania. Dzięki niemu każdy gość czuje się wyjątkowo. Doskonałe miejsce na każdą okazję, zdecydowanie polecam!
Źródło:
Marcelina Welenc
Wyjątkowo pyszne jedzenie, świetne drinki, a obsługa…nie ma takiej drugiej w Warszawie. Wracam co tydzień dla tego experiencu
Źródło:
Magdalena Zięba Morales
Prawdziwa uczta dla zmysłów! Idealnie wyważone smaki, a obsługa na najwyższym poziomie.Każdy talerzyk to kulinarne arcydzieło.Serdecznie pozdrawiamy Kuba Gotuje 🤍
Źródło:
Balbina Sobieszek
Miejsce, do którego chce się wejść. Przestrzeń, która sprawia, że rośnie serce i docenia się chwile z bliskimi przy przepysznym menu i gościnności pracujących tam ludzi - czyli Kuba Ł i serwis na medal…
Źródło:
Nicole Redel
Na pewno wrócę, przemiła obsługa, niezapomniany klimat. Jeden z lepszych Sylwestrów! Pan Kuba wykazałsię nieskazitelną obsługą.
Źródło:
Mateusz Suszyński
Fantastyczne miejsce, osobiście jako członek ZASP cieszę się, że restauracja została wyremontowana oraz powstało Bistro. Jedzenie wyborne, jadłem kilka razy i będę wracał ;)
Źródło: