Dominika Lenczewska
Dobrze ze Państwo są daleko od mojego miejsca zamieszkania, byłabym szersza niż dłuższa 😅🤪😂foccacia palce lizać zjadłam jeszcze przed sklepem 😂😂❤️❤️❤️, pieczywko rowniez pyszne
Źródło:
Anna Sławińska
Najlepsza chałka na świecie!Jest tak pyszna,że zjadłam samą jak drożdżówkę beż żadnych dodatków typu masło,miód, powidła czy krem czekoladowy.Chalka boska.Żytni na miodze smaczny,nie za słodki, nie za słony,gliniasty,Słynny chleb z jalapeno i serem nadal jest bardzo smaczny I ładnie się starzeje.Polecam,bo warto wpaść na zakupy.Ceny jak w każdej rzemieślnicze piekarni.
Źródło:
Iza B
Jedyna piekarnia na Ursynowie jaką znam, która wypieka chleb na miejscu. Co to oznacza? Że chleb wypieczony nie jest np. zamrożony i rozwożony po piekarniach i odgrzewany w piecach.Jest to nisza na rynku. Czyli albo ten chleb albo trzeba upiec sobie w domu.Chodzimy rodzinnie od 5 lat.Do tego można zakupić inne wypieki, też niszowe, klasyczne, bez wydziwiania ale bogate w smaku.Lubimy też hummusy, które można kupić na miejscu.
Źródło:
Anna Bereza
Moja ulubiona piekarnia. Choć to chyba najdalsza piekarnia na Kabatach od mojego domu - po drodze do Was mijam z 5 piekarni ale zawsze uważam, że warto. Chleby, bułeczki z makiem, cynamonki czy placki z owocami a do tego hummusy i inne pasty kanapkowe mistrzostwo świata!
Źródło:
Marcin Hu
Kochani, to super incjatywa Wasze wypieki są smaczne. Jednak zadajcie sobie pytanie dla kogo to robicie? O 8.30 rano jeszcze nic nie ma do kupienia i o 15.30 nie ma już nic do kupienia.
Źródło:
Darka Sosnowska
Najlepsza piekarnia w Warszawie. Chleb na zakwasie bez polepszaczy zawsze świeży, wyszukane słodkości, miła obsługa i przemiła właścicielka.
Źródło:
Pawel Walenda
Jestem klientem od lat. Pieczywo rewelacyjne. Pyszne kanapki. Minipizze jak z włoskiej restauracji. Obsługa przemiła.Jedyne co mi przeszkadza to bardzo wysoka temperatura w lokalu. Trudno to znieść, zwłaszcza kiedy jest kolejka. Jak nie może być chłodniej, to może zróbcie okienko :)EDIT: Dziś, tj. 7/7/23 już nie bylo gorąco, z czego się bardzo cieszę 😀
Źródło:
Małgorzata Więckowska
Zapach pieczywa na zewnątrz. Pieczywo świeżutkie i prawdziwe. Chlebek z masełkiem jak drzewiej bywało. Niestety ceny wysokie też robią wrażenie ale NA PEWNO TAM WRÓCĘ. GORĄCO POLECAM
Źródło:
Sabina Stępniak
jeśli chcesz zjeść prawdziwie jakościowe pieczywo, poczuć umami, pieczonego kartofla z rozmarynem w żytnim, albo miso i czarny sezam (aha!!!), to tylko Bread Morning. Wspaniała Matylda za sterem, świetny Pan Bartek za ladą, pozostałych osób z załogi nie znam, ale wszyscy życzliwi, kompetentni i frontem do klienta. No i te chleby.. Serio, pyszne, gęste, nasycone, chrupiące, po prostu mniam. Bardzo TAK!
Źródło:
Dariusz Sochacki
Super pieczywo doskonałej jakości produkowane tradycyjnymi sposobami. Polecam, choć z powyższego wynikają dość wysokie ceny. Myślę jednak, że wypieki warte tych cen.
Źródło:
Iza Rogala
Zdecydowanie najlepsze pieczywo jakie jadłam! Chleb zanim dowiozę do domu, zjadam po drodze. Dlatego polecam zakup od razu jednego więcej.
Źródło: