Matthew
Jak dla mnie najlepsza pizza na dowóz w rejonie centrum. Próbowałem wielu pizzerii na pyszne.pl i żadna nie zrobiła na mnie takiego wrażenia. Jestem przekonany, że pizza wychodzi z pieca opalanego drewnem, z uwagi na miejscowo przypieczone na czarno ciasto. Smakuje wyśmienicie. Najbadziej polecam Privato z podwójną mozzarellą, buffalą, pepperoni i spianatą (na zdjęciu pizza Privato 32 cm z cheddarem)
Źródło:
Adrianna Kosmala
Bardzo polecamy przegryźć do piwka pizzę margerittę, pull burgera i kawałki kurczaka z sosami, super atmosfera, szybka obsługa.
Źródło:
Piotr Zielinski
Korzystam z tego pubu od 30-lat. Oczywiście dawniej było lepiej bo bardziej była zróżnicowana klientela. Teraz to głównie Brytyjczycy z pełnym dobrodziejstwem inwentarzu i na tego typy gości nastawiony jest ten pub. Ale mimo tych niedogodności klimat bardzo ok. Co prawda przez te 30-lat zostało zmienione menu piwne. Dawniej były też brytyjskie bittery (np. John Bull).Teraz w zostały tylko irlandzkie piwa no i oczywiście polskie.
Źródło:
patrycja stepien
Weszliśmy tak naprawdę tylko na herbatę , aby się ogrzać . jednak gdy zobaczyliśmy karę zdecydowaliśmy się zjeść . Jedzenie przepyszne , dotarło do nas po ok 10 minutach wiec bardzo szybko . Warte swojej ceny. Miła obsługa wszystko na plus . Serdecznie polecam napewno wrócę .
Źródło:
Paulina Habrzyk
Pyszna, chrupiąca pizza. Zimne, świeże piwko z nalewaka. A co najważniejsze przesympatyczna, uśmiechnięta kelnerka Krysia.Polecam to miejsce !
Źródło:
Magda Nowakowska
Pyszne jedzenie i fantastyczni ludzie. Serdecznie polecam 😊Delicious food and great employees. I 100% recommend 😊
Źródło:
Martyna Jurczyńska
Obsługa rewelacyjna, pizza pyszna 😍 z chęcią powrócę do tego miejsca, świetna atmosfera jedzenie i ekipa :)
Źródło:
Iza Bielecka
Po angielsku typowo, pod względem każdym, i menu i wystroju. Miła polska obsługa no i... lany cydr!!! dla mnie rewelacja :)
Źródło:
Patrycja Parszcz
Super pizza dziękuję pani z obsługi za pizzę na pilotów pyszna szarpana wołowina oraz cebulka na pizzy ❤️❤️❤️❤️
Źródło: