Yeva Ahieieva
Polecam! Tort Kijowski z tej cukierni to strzał w dziesiątkę – lekki, chrupiący i naprawdę wyjątkowy w smaku. Widać, że użyte składniki są wysokiej jakości, a każdy kawałek przygotowany jest z dbałością o szczegóły.
Źródło:
Małgorzata Wagner
Bardzo miła kawiarenka w cichym,spokojnym miejscu, smaczna kawka a słodkie wypieki to miód w "gębie ",bardzo smaczne,mięciutkie, słodkie, torcik Napoleon no to już rewelacja,wszystkim lasuchom lubiącym dobre ciacho i przede wszystkim świeże ,polecam to fajne miejsce.
Źródło:
Kamila Weronika
Przepyszna prawdziwa kawa o idealnym smaku, a jestem wybredna i czuję kiedy jakość jest przeciętna. ❤️Do tego ręcznie robione smakołyki, które są całkowicie naturalne i czuć ich wyrazistość przy jedzeniu 🙂 Nawet jeśli jestem dalej, to wolę tam podejsc, bo wiem,że napije się PRAWDZIWEJ KAWY. Polecam ❤️
Źródło:
Magdalena Idzik
miałam okazję spróbować tu po raz pierwszy ciasteczek kouign-amann (mega rzadkość w Polsce) - od tej pory stały się moimi ulubionymi i powracam do Cafe Breizh regularnie:)
Źródło:
Dani Filth
Fajnie że otwarte od 7 rano w niedziele. Akurat jechaliśmy dalej więc ciepłe ciastko robione przy mnie super sprawa. Polecam. 😉
Źródło:
Mariusz Makowski
Niebanalne miejsce, aromatyczna kawa i pyszne świeże bułeczki, obsługa grzeczna i profesjonalna, na pewno niedługo tam wrócę, polecam
Źródło:
Marco Díaz Delgado
(Przetłumaczone przez Google) Ciasta maślane są niesamowite i ręcznie robione. Bardzo spokojne miejsce.(Wersja oryginalna)Los pasteles de mantequilla estan de locos y son hechos a mano. Lugar muy tranquilo.
Źródło:
Martine Philippon
(Przetłumaczone przez Google) Bardzo ciepłe powitanie. Kouign amann przygotowywany na miejscu z domowym masłem. Pyszne !!(Wersja oryginalna)Très bon accueil. Kouign amann préparés sur place avec du beurre fait maison. Délicieux !!
Źródło:
Przemysław Makowski
(Przetłumaczone przez Google) Jedno z najlepszych ciast, jakie jadłam.Gorąco polecam tę kawiarnię.(Wersja oryginalna)One of the best cakes I are.Highly recommend this cafe.
Źródło: