Alicja Borowska
Jedna z najlepszych rzemieślniczych piekarni w Warszawie. Czuć zapach świeżego chleba, duży wybór na słodko i słono, perfekcyjna i przemiła obsługa. Miło kolejki obsługa przebiega bardzo sprawnie. Serdecznie polecam. Na pewno odwiedzę również inne lokalizacje.
Źródło:
Zuza
Jestem zachwycona tym miejscem!Bardzo miła obsługa i przepyszne wypieki.Zwykle nie lubię jagodzianek, ale to przechodzi ludzkie pojęcie, jak smaczne są.Jestem stałym klientem tej piekarni i nigdy nie było zawodu. Chlebek pszenno-żytni - o wiele lepszy niż pizza dzięki procesowi Millarda.Super miejsce polecam wszystkim! 💖🌹Zuzia (na pewno obsługa piekarni mnie kojarzy ;)
Źródło:
Mal Osi
Piekarnia rzemieślnicza, moje top 1 w Polsce jeśli chodzi o chleb - żywiciel (czasem do dostania w Tonce) oraz jagodzianki 🫐 Nie wiem co tam jest dodawane, poza masłem i wanilią, ale to pachnie i smakuje obłędnie 💙a i lubię bardzo przypalony kolor wszystkich Waszych wypieków 😋
Źródło:
NK
Wszystko, co jadłam (a jadłam zdecydowana większość wypieków słodkich o wytrawnych) było obłędnie pyszne – bardzo polecam! :)
Źródło:
Magdalena K
Przepysznie! Kupiłam chleb pszenno-żytni i drożdżówkę z gruszką i migdałem… tego nie da się opisać, to trzeba po prostu poczuć wszystkimi kubkami smakowymi ❤️. Wrócę tu, i to szybciej niż myślałam 👍😘. Dziękuję!!
Źródło:
Maria Sobkiewicz
Weszłam przypadkowo i jestem oczarowana smakiem, jakością, obsługą i klimatem. Pani która mnie obsługiwała przemiła a Rogal coś pysznego. Polecam z Całego Serca ☺️
Źródło:
Mirella von Chrupek
Przepyszne wypieki przygotowywane przez wspaniałą Monikę i jej ekipę zdolnych Dziewczyn! Brawo! <3
Źródło:
Michał Czernecki
Tu się nie tylko chleb wypieka. Tu się na chlebie zna, Tu się o chlebie mówi I chętnie opowiada. Tu się ludzi karmi a nie tylko sprzedaje produkty.Nie tylko sam chleb ale i rozmaite słodkie i niesłodkie wypieki cieszą tu najpierw oko a później smakowe kubki.Pozdrawiam, trzymam kciuki i pozwolę sobie wracać tak często jak się da.
Źródło:
Olga Piotrowska
Moje ostatnie odkrycie podczas spaceru po Żoliborzu. Przepyszny chleb z suszonymi pomidorami i ciastko francuskie z boczniakiem. Na pewno będziemy wracać!
Źródło:
Olesia Majewska
Piekne klimatyczne miejsce, niezwykłe i prawdziwe w smaku pieczywo, brawo drogie Panie! ps. choc nie do konca rozumiem tak mocno przypalonego pieczywa, musimy odkrajac spora czesc skórki :((, ale moze to indywidualna sprawa, ze nie mozemy jesc az tak spalonych.
Źródło: