Artur Grzesik
Znów sprawdza się zasadą, że jak restauracji nie widać z ulicy( typowo pod turystów) to jedzenie jest pyszne. Obsługa przemiła, lokal klimatyczny, pyszna kawa, pizza po 5 minutach od zamówienia. Ciasto, sos, ser i składniki dobrej jakości. Ceny niewygórowane. Polecam
Źródło:
Upsalala Upsalala
Pyszne jedzenie!Zamówiłyśmy pizze z koleżanką, na każdy dzień jest jakaś fajna promocja.Obsługiwała nas bardzo miła i pozytywna Pani Maja.
Źródło:
Karolina Gałązka
Świetne miejsce, prawdziwa, pyszna pizza, dla mnie to nr 1 w rankingu pizzerii, nie tylko tych warszawskich. Muszę też pochwalić za przemiłą obsługę ☺️na zdjęciach buffalina i lekko zmodyfikowane calzone 😁
Źródło:
Kamila Kużawa
Bardzo dobra włoska pizza. Czuć, że lokal używa najwyższej jakości składników. Bardzo dobry Aperol Spritz, dużym zaskoczeniem była możliwość zamówienia go nie tylko standardowo w kieliszkach, ale również w litrowym dzbanku.Polecam!
Źródło:
Adam R.
Zdecydowanie jedna z najlepszych (jak nie najlepsza) pizza w Warszawie - a jeśli chodzi o dowóz, to deklasuje wszystkie.Bardzo na plus fakt, ze mają własnych dostawców i dowożą na dzielnice jak Tarchomin (a tu ciężko o dobrą pizzę).
Źródło:
Radosław Małyska
W chwili pisania tego komentarza to jest jedna z TOPowych pizzeri z pizza neapolitańska w Warszawie. Składniki są doskonałe, cena adekwatna do jakości, bardzo przyjemna obsługa. I taką pizze warto zjeść na miejscu by ja w pełni docenić!
Źródło:
Tomek G (Tommy Lee Wons)
Klimat i obsługa bardzo fajna, natomiast pizza była zdecydowanie lepsza. Teraz ciasto jest trochę gumowe a tak poza tym smaczna. Mimo to polecam.
Źródło:
Aleksander Wyszyński
Prawdziwe włoskie dania od szefa prosto z Neapolu, wieczór spędzony wśród cudownych ludzi. Obsługa na najwyższym poziomie, brać znajomych, rodzinę i przyjaciół i wpadać. Serdecznie polecam. Ceny zbyt niskie za taki poziom potraw.
Źródło:
Dejwww
Byliśmy jakiś czas temu, a dzisiaj sobie o niej przypomniałem, bardzo smaczna i na pewno wrócę. Pyszka!
Źródło:
Szymon Piotr
Pizza prawdziwie napoletańska. Wysoko uniesione brzegi wypełnione powietrzem, idealny sos pomidorowy (żadnej redukcji, widać że świeży). Do tego kremowa mozzarella. I gotowe, mamy mistrzowską Margaritę. Duży plus za podanie pizzy w mniej niż 5 min
Źródło:
Mikołaj
Pizza napolitanska w stylu canotto. Wysokiej jakości składniki, cena adekwatna do jakości. Ciasto lekkostrawne, dojrzewające 24-48h. Ciekawe kompozycje odbiegające od sztampowych pokazywanych w topowych restauracjach napolitanskich w Warszawie. 9/10
Źródło: