Ernest Kropornicki
Fenomenalna feta dla podniebienia, rarytasowe naleśniki i ciasta, każdy coś dla siebie tu znajdzie. W potrawach czuć mistrzowskie poczucie smaku, rewelacja. Perła wśród pereł Warszawy. Polecam.
Źródło:
MeGeRa1630
Świetne miejsce na posiłek. Porcje zacne, smaczne i zawsze gorące! Domowy obiadek łatwo dostępny w przystępnej cenie. Duży wybór - każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam!!
Źródło:
Mikołaj Machnik
Jedna z ukrytych perełek Warszawy, spełnia złoty trójkąt restauracji, czyli jest tanio, dużo i pyszne. Kuchnia w stylu hells kitchen, gdzie kucharze gotują na widoku. Ogólnie 11/10
Źródło:
Marco Solldinieri
Lokal wyjątkowy, z atmosferą minionych lat PRL. Jedzenie jak u mamy za starych dobrych czasów. Lokal trochę na uboczu, szukaliśmy ale było warto. Szarlotka pyszna.
Źródło:
marcin wyczółkowski
Super jedzenie , na obiad trzeba przychodzić wcześniej gdyż kurczy się wybór , porcje nie do przejedzenia , lepiej brać pół. Polecam
Źródło:
Grażyna Byś
Najlepsze jedzenie w okolicy, bardzo duże porcje, swojsko i bez dodatków magi i innej chemii. Po prostu domowo :)
Źródło:
Małgorzata Katarzyna
Uwielbiam to miejsce !! Jedzenie bardzo smaczne, duże porcje i co najważniejsze za rozsądną cenę. Z czystym sumieniem mogę ich polecić !
Źródło:
Adam Sobiesiak
Pyszne jedzenie. Kotlet schabowy ogromny na cały talerz i świeżo smażony. Z pewnością wrócę tu ponownie
Źródło:
PuddiV7
Bardzo dobre jedzonko i sympatyczna obsługa! Polecam serdecznie i jak będę w okolicy, to na pewno wrócę! :)
Źródło:
Marco Solldinieri
Lokal wyjątkowy, z atmosferą minionych lat PRL. Jedzenie jak u mamy za starych dobrych czasów. Lokal trochę na uboczu, szukaliśmy ale było warto. Szarlotka pyszna.
Źródło:
Magoo King
Bardzo klimatyczne miejsce. Wystrój z PRL, ale to na plus. Codziennie inne menu, więc nie można się znudzić monotonnią dań. Lokal na uboczu, w podwórku. Raczej trzeba wiedzieć gdzie jest, bo z ulicy tam się nie trafi :)
Źródło: