Kamila Kopij
Byłyśmy pierwszy raz, ale pewnie wrócimy kolejny tym razem na kolację degustacyjną. :)Pyszne jedzenie, szczególnie tapasy w różnych klimatach oraz frytki stekowe z truflą. ;)Polecam.
Źródło:
Krystyna
Wizyta w tej restauracji to super przeżycie. Menu degustacyjne plus opowieści szefa kuchni są świetnym połączeniem. Pyszne potrawy, pięknie wyglądające plus nowości typu jadalnych roslinek, o których istnieniu człowiek nie wiedział. Do całości dochodzą dobrze dobrane wina. Gratulacje. Miejsce z klimatem.
Źródło:
Krzysztof Piętka
Restaurację znałem już wcześniej, jednak pierwszy raz miałem okazję spróbować dań z karty. Wrażenia zdecydowanie sprostały oczekiwaniom, myślę że jest to jedna z lepszy restauracji w Poznaniu. Genialny tatar, tuńczyk, pyszna carbonara z makaronem robionym na naszych oczach. Polecam odwiedzić to miejsce każdemu.
Źródło:
Ewa Nowicki
Chyba nigdzie nie jadłam tak dobrych dań,trudno opisać doznania jakie towarzyszą podczas jedzenia. 🤩Polecam serdecznie, bo wszystko jest rewelacyjne. ❤️
Źródło:
desmon Doc
Wspaniałe miejsce, eleganckie ale nieprzytłaczające, zwłaszcza dla kogoś kto wie co to znaczy dobry smak nie tylko w znaczeniu jedzenia.Szef kuchni Ernest Jagodziński zawsze staje na wysokości zadania a do tego jest otwarty i skromny,bardzo polecam Chef TableHigh level 💪
Źródło:
Paulina
Obłędnie! Niesamowite miejsce, klimat, pasja. Jedzenie tu to przeżywanie istniej sztuki dla podniebienia. Jestem oczarowana! Bez wahania będę tu wracać przy każdej możliwej okazji
Źródło:
Aleksandra Szymańska
5 gwiazdek, najlepsze warsztaty z Ernestem, pasjonat, świetny nauczyciel i niesamowity człowiek. Dziękujemy
Źródło:
Antonio Apolito
(Przetłumaczone przez Google) Jedna z najlepszych restauracji w Poznaniu!(Wersja oryginalna)One of the best restaurants in Poznań!
Źródło: