Wioletta Laskowska
Najlepsze pieczywo w okolicy, bez dodatków na zakwasie z wysokiej jakości mąk, robionę z pasją, kto raz spróbuje ten przepadnie :) Polecam gorąco
Źródło:
Marta Soo.
Jagodzianki obłędnie pyszne, drożdżówki palce lizać! A jaki widok z piekarni!Serdecznie polecam.
Źródło:
Paweł Uściłko
Pieczywo z tej piekarni jest niesamowite!!! Nie można ich porównać do żadnej piekarni na Białołęce, bo wszystkie inne w porównaniu z nimi są słabe. Pewnie w całej Warszawie jest niewiele tego rodzaju punktów prowadzonych z pasją, które mogłyby z nimi konkurować. Chleby ciemne są wyśmienite, pieczywo białe rewelacyjne ale wszystko przebijają bagietki, które mogą być spokojnie porównywane do bagietek z najlepszych francuskich piekarni.
Źródło:
Joanna Gucman
Najlepsze pieczywo nie tylko w okolicy, ale generalnie jedno z naj w Warszawie, gdzie rzemieślniczych piekarni nie brakuje. Zdecydowanie bezkonkurencyjne w tej części stolicy. Świetne chleby i bagietki na zakwasie i pyszne drożdżówki.
Źródło:
Janusz O.
Krótko i na temat: najlepsze drożdżówki jakie jadłem. Do tego przepyszne chleby, szarlotka jakiej nie jadłem od 30 lat i przemiła obsługa. Diament naszej okolicy. Powodzenia!
Źródło:
Przemysław Zadrożny
Polecam serdecznie tą piekarnie. Wspaniałe świeże, cudownie pachnące a co najważniejsze przepyszne chleby i nie tylko. Tutaj znajdziecie prawdziwy chleb czy też jagodzianki które NIE są wydmuszkami jak w supermarketach.
Źródło:
Paweł Poniatowski
Pyszności z Lokalu zawiozłem do firmy. Ludzie oszaleli na punkcie foccaci, drożdżówek i chlebów. Dobra robota!
Źródło:
Andrzej Pilewski
Pyszne, chrupiące i zdrowe pieczywo. Serdecznie polecam, warto zarezerwować wcześniej, potrafi szybko znikać ;) Naprawdę warto!
Źródło:
Maja
Polecam z całego serca. Takie miejsca to skarb. Wszystko dopatrzone od samego ziarenka. Ekologiczne produkty o najwyższej jakości. Piekarnia prowadzona z pasją.
Źródło: