Vanilla 222
Cieszę się, że mamy tak wspaniałą rzemieślniczą piekarnię na Złocieniu! Każdy wypiek od Państwa jest wspaniały, widać że podchodzicie do swojej pracy z sercem.Nieważne, czy spróbuję swoich stałych faworytów, czy czegoś nowego, za każdym razem jestem zadowolona, a jak przywiozę coś rodzinie lub znajomym - oni również :)Kto jeszcze nie był i nie próbował, niech jak najprędzej to zmieni, zdecydowanie warto!
Źródło:
Pati Ka
Bardzo dobre pieczywo i jagodzianki. Osobiście na minus dla mnie jest lokalizacja. Ciężki dojazd i korki zwłaszcza teraz przy remoncie ulicy, ale pomimo tego często jadę tam po chleb, bo wole postać pół godziny w korku, ale po zjedzeniu chleba nie czuć się ciężko i zle jak po „zwykłych” sklepowych.
Źródło:
Sławomir Stachowski
Mała piekarnia z pysznym pieczywem prowadzona przez uśmiechniętych ludzi. Wszystko się zgadza. :)
Źródło:
Daniel Szymonik
Najlepsza piekarnia rzemieślnicza w Krakowie. Fenomenalne wypieki. Chleb z jalapeño i serem cheddar jest dziełem sztuki, jednak lojalnie uprzedzam, że można się od niego uzależnić. Cynamonki to czysta poezja.
Źródło:
Master Lycha
Jak ktoś szuka smaków dzieciństwa to to jest najlepsze miejsce. Menu na każdy dzień inne. Są też eksperymenty piekarskie jak chleby z pieprzem czy jalapeño. Prawdziwi rzemieślnicy i artyści!
Źródło:
Marcin Pająk
Wyśmienite pieczywo. Niebiańskie cynamonki. Bardzo miła atmosfera. Można sobie chleb na następny dzień zarezerwować.
Źródło:
Mencheperre
Bardzo dobry chleb. Jak przeliczycie sobie wagę przez cenę to wcale nie wyjdzie drogo, a zdrowie ważniejsze. Miła obsługa.
Źródło:
Marcin Szyc
Pyszne to pieczywo. Foccacia, cynamonki, bagietki na zakwasie. Pani bardzo mila. Polecam. Pozdrawiam z Bagrowej.
Źródło:
Marcin Mucha
Nasza ukochana piekarnia. Polecam gorąco. Bardzo miła obsługa i możliwość zamówień internetowo.
Źródło: