Ewelina
Przepyszny chleb, jeden z lepszych, jakie jadłam. Focaccia z cebulą, ziemniakami i serem feta to mistrzostwo, to tak jakby jeść chlebek o smaku pierogów ruskich 😍. Aż wstyd, że wcześniej nie spróbowałam mimo, że mieszkam w pobliżu. To był mój pierwszy raz ale na pewno nie ostatni!
Źródło:
Marta Skupień
Często kupuję tu pieczywo, bardzo lubię to miejsce! Chleby, zarówno czyste jak i z różnymi dodatkami, są zawsze smaczne no i ta focaccia <3
Źródło:
Karolina Krzysztofiak
Najczęściej kupuję tu pieczywo - chleb żytni, pszenno żytni, czarne bułki i chleb, ale raz zdarzyło mi się kupić drożdżówkę z pistacją i była mega. Polecam też foccacię. Jedyny "minus" jest taki, że wszystko wyprzedaje się baardzo szybko i najlepiej kupować rano:)
Źródło:
Małgorzata Szymańska
Bardzo dobre pieczywo, nie było tam do tej pory ani jednego wypieku który by mi nie smakował. Polecam!
Źródło:
Damian Marciniak
Drodzy gdynianie, mieszkańcy innych miejscowości mogą Wam tylko pozazdrościć tak dobrej piekrani. Udało nam się kupić chleby i bułki z tej piekarni w piątek. Jeszcze dziś rozkoszowaliśmy się smakiem tego pysznego pieczywa. Mamy teraz doskonały powód do tego, by znów odwiedzić Gdynię. Uwaga, to pieczywo uzależnia :-)
Źródło:
Joanna Jakubowska-Kopeć
Miałam okazję wypróbować tylko drożdżówkę z lemon curd, ale to wystarczyło, żeby się zakochać. Niezwykle aromatyczna, drożdzówka "w starym stylu", miękka i krucha. Lemon curd przepyszne! Jak tylko będę w Gdyni na pewno wstąpię po kolejne wypieki. Polecam.
Źródło:
Ania Chmiel
Najlepszy chlebek jaki jadłam, różne rodzaje niektóre wymyślne tak jak chlebek z porem i fetą, czarne bułki robią furorę. Polecam z całego serca
Źródło:
Katarzyna Johanson
Najlepsze bagietki na świecie, no może porównywalne są we Francji, ten zapach, struktura i chrupkość- trudno się oprzeć i zostawić choćby okruszynke;), żytnie bochenki też rewelacyjne, dziękuję rzemieślnikom
Źródło:
Piotr Jacek Kowalewski
Chlebostacja jest to piekarnia z własnymi wypiekami można tu również zakupić focaccie.Przepyszne pieczywo.
Źródło: