Anas
It was a great dinner the food excellent Worthy for sure The composition of the products is just magic The chef come to the table and explained Good experience
Źródło:
Jim R
I had walked passed this restaurant twice thinking it was a patisserie with some casual dining. Decided to make it our last lunch stop in Warsaw. How wrong could I be? The restaurant is beautiful and very sophisticated. The staff are all absolutely charming. The food however is the star. Absolutely impeccable. I cannot recommend it enough.
Źródło:
David S
I just had a snack and another time coffee and cake at the terrace. The cakes were at least as good as in France, where I currently reside. Service was fine and the small terrace was ideal for an afternoon coffee.
Źródło:
Birdy_WAW
Spędziliśmy tu bardzo miły piątkowy wieczór. Zamówiliśmy menu degustacyjne. Bardzo ciekawe i zaskakujące połączenia smaków.Duży wybór win . Miłym zwyczajem jest krótka rozmowa szefa Wilamowskiego z gośćmi. Polecam
Źródło:
PowerLeonard
We both loved the food here. The Chef is inventive and artistic. Great flavours to the food. Service is a bit formal but attentive and professional.A great find in Warsaw.
Źródło:
Monika P
Très bonne nourriture merci à l'équipe crasseuse .Je recommande les coutres grenobloise , merci encore
Źródło:
Magda Z
Bez dwóch zdań najlepszy Business lunch w Warszawie, miejsce idealne na spotkanie z klientami. Sommelier zawsze na posterunku i lunchowe propozycje których nie powstydziłyby się najlepsze światowe restauracje w swych regularnych kartach menu. Będę wracać.
Źródło:
Grześ W
Ciężko znaleźć odpowiednie słowa aby opisać to kulinarne misterium! Mówiąc krótko: najlepszy homar w stolicy! Niesamowity, esencjonalny sos, subtelne i delikatne mięso o niesamowitej strukturze. Do tego profesjonalna obsługa :) będziemy wracać z pewnością !
Źródło:
Oliver K
Bardzo miła atmosfera, jedzenie świetnie przygotowane! Bardzo polecam szczególnie na spotkania we dwójkę ale większym gronem też jest fajnie :)
Źródło:
Ewa G
Great food, exquisitely served in a friendly, unpretentious atmosphere. A chat with the chef, who disclosed to us one of his original recipes, was a bonus. The staff is attentive and not too formal, which is ok unless you are a pompous fart ;)
Źródło: