Ania Roznowska
Najlepsze jagodzianki jakie jadłam, wprost rozpływające się w ustach. Kruszonka niesamowicie krucha, nadzienia po brzegi, ciasto pyszne i cieniutkie! A jagodzianka z budyniem to już totalny game changer!
Źródło:
Łukasz Szabłowski
Doskonałe słodkości, oblegane przez ludzi, więc nie zdziw się gdy zobaczysz kolejkę. Jagodzianka pyszna, w zasadzie jest to 90% jagód otulone lekko mięciutkim, świeżym ciastem. Naprawdę pyszna pozycja, chociaż fani słodkiej kruszonki mogą czuć lekki zawód. Sernik baskijski bez historii, trzyma wysoki poziom, ale nie wyrywa z kapci. Naprawdę warto wstąpić i pamiętać, że za jakość trzeba trochę zapłacić.
Źródło:
Antoni Szymczak
Najlepsze jagodzianki w mieście, warte każdej ceny. Dodatkowo opcja z budyniem dla osób ceniących łagodniejszy smak. Poza sezonem z kolei uwielbiam crox wheel pistacjowo-malinowe.Na minus obsługa, która z czasem nieco obrosła w piórka na fali popularności tego miejsca (nagrywanie rolek na insta, podczas gdy ja czekam na obsługę, a po używaniu telefonu tą samą ręką, bez jej umycia, nakładano produkty, brak herbaty, po kawę bezkofeinową odsyłają do konkurencji naprzeciwko).
Źródło:
Filip W
Super miejsce w Warszawie. Klimatyczne, pełne kolorów i zapachów słodkich wypieków. Bardzo dobre pączki, mnóstwo kremu, jednakże ceny są wysokie. Obsługa bardzo miła i kulturalna. Jednak uważam, że powinniście zwiększyć produkcję tych crox wheel, zdecydowanie jest za mało.
Źródło:
Karolinka
Polecam, szczególnie jagodzianki, pyszne ciasto, idealna ilość jagód i oczywiście świeżo upieczone
Źródło:
Hello Piercing
Dziękujemy za osłodzenie dzisiejszego dnia przepysznymi jagodowymi bułeczkami !Uwielbiamy, gdy wszystko tworzone jest z miłością i tak jest w przypadku tego miejsca💜 było smacznie a cały nasz team pochwalił smak, jakość i wygląd 🫐 na pewno wrócimy!
Źródło:
Monika M
Świetne wypieki, jakościowe, estetyczne i w bardzo dobrej cenie. Polecam tu wpadać i próbować, miejsce choć male to ma świetny klimat i miła obsługę. Sernik to strzał w 10. Kawa choć na miejscu to podawana w papierze hmmm za to mały minus I nie wyróżniała się niczym szczególnym, ale jako dodatek do wypieków sprawdzą się.
Źródło:
Inna Mendeleva
Tutaj są najsmaczniejsze cinnamonki w Warszawie: miękkie, umiarkowanie słodkie. Polecam spróbować! 😉
Źródło:
Aleksandra Nowak
Z Irlandii przyleciałam do Warszawy na koncert i musiałam odwiedzić Ciastko z Dziurką.Najlepszy pączek jaki kiedykolwiek jadłam.Będę wracać po pączki na 100% i po inne słodkości.Pani która to prowadzi ma prawdziwy talent.Polecam bardzo bardzo bardzo bardzo
Źródło: