Aleksandra
Najlepszy calozone w Krakowie! Zawszę gdy jestem na Kazimierzu odwiedzam to miejsce, calzone występuje w 2 wersjach - ze szpinakiem i z szynką, cena jest bardzo przystępna. Dodatkowo, miejsce prowadzone jest przez ludzi z pasją, co tworzy klimat tego miejsca:) w lecie, dodatkowo serwowane są lody, które wg mnie są dużo lepsze niż słynne goodloody. Gorąco polecam!
Źródło:
Burak
Best in town! Amazingly delicious and reasonable pricing. Clean and friendly atmosphere. Highly recommended
Źródło:
Szymon
Stosunkowo krótki czas oczekiwania, świetna cena/jakość i duuużo sera. Idealne na wieczornego snacka po piwie. A kolejki Włochów chyba świadczą o autentyczności ;)
Źródło:
Karolina
Parmigiana z bakłażana wyśmienita ️ Uwielbiam to małe niepozorne miejsce z najlepszymi przekąskami w Krakowie. Bezkonkurencyjne wydanie sycylijskiej kuchni w naszym mieście.
Źródło:
Azazel657
Kto spróbował, ten zrozumie dlaczego zawsze jest tu sporo ludzi czekających w kolejce Fantastyczne ciasto a to co w środku. Magnifico!
Źródło:
Karolina
Bardzo dobre jedzenie, calzone z szynka przepyszne! Polecam, ale nie ma miejsca do siedzenia w środku
Źródło:
Piotr Sobczyński
Pyszne, małe przekąski (mini-calzone, czyli cartoccio) w trzech wersjach: ze szpinakiem, parówką i szynką. Malutki lokal, w środku chyba jeden stolik. Miła obsługa.
Źródło:
Bożena Kurzyńska
Calzone smakuje prawie jak Panzerotti które jadłam w Mediolanie :) szkoda że nie ma więcej smaków ale te co są - są świetne 👌
Źródło:
Ada Remisz
Nie zliczę ile razy przez ostatnie lata to miejsce uratowało mnie od śmierci głodowej o każdej porze dnia i nocy (szczególnie nocy). Tradycyjnie dwa calzone do wyboru, czasami pizza lub coś na słodko - jedyny minusik ostatnimi czasy to fakt, że calzone na przestrzeni lat robi się coraz bardziej mączne:(
Źródło:
Aleksandra Szpiech
Najlepszy calozone w Krakowie! Zawszę gdy jestem na Kazimierzu odwiedzam to miejsce, calzone występuje w 2 wersjach - ze szpinakiem i z szynką, cena jest bardzo przystępna. Dodatkowo, miejsce prowadzone jest przez ludzi z pasją, co tworzy klimat tego miejsca :) w lecie, dodatkowo serwowane są lody, które wg mnie są dużo lepsze niż słynne goodloody.Gorąco polecam!
Źródło:
Grzegorz Piekarski
Uwielbiam klimat tego miejsca. Jedzenie typowo sycylijskie, super przyjacielski właściciel. Na cannoli warto przyjechać z drugiego krańca Polski. Bardzo, bardzo polecam
Źródło: