Jarek Cwik
Odwiedzony Craft Kebab na Gagarina 152..Obsługa,Klimat,Smak WSZYSTKO tam znajdziecie.Kebab całkowicie inny od wszystkich,cudowny smak, jeszcze lepsze przyprawy. Świeżo, smacznie i z uśmiechem ze Strony Obsługi.SZCZERZE polecam,miejsce godne odwiedzin.
Źródło:
Sara Wnuczyńska
Kebab godny polecenia. Bardzo dobrze doprawiona karkówka, świeże warzywa których jest sporo. Mogę stwierdzić że najlepszy kebab w mieście. Poza tym miła obsługa o co w dzisiejszych czasach ciezko
Źródło:
Mateusz Dzięcioł
Najlepszy kebab jaki jadłem w swoim życiu. A jem kebaby od 20 lat.Można zjeść bardzo dobrze najeść się do syta, ale jednocześnie jest to jedzenie wysokiej jakości lekkie dla organizmu.Polecam każdemu fanowi zdrowego i smacznego jedzenia.
Źródło:
Jarosław Cebula
Bardzo smaczny kebab! Dobrze doprawiony. Oceny nieprzesadzone. Samorobiona craftowa karkówka miodzio! Sosy w punkt; takie jak trzeba! Warzywa świeże, ilość w punkt, mięso chrupiące. Bułka nie przecieka. Warto podjechać. Polecam!
Źródło:
Aneta
Niestety załapaliśmy się już tylko na kurczaka. Co prawda smaczny, ale naszym zdaniem cenowo raczej drogi kebab.
Źródło:
aniapiskorska1
Krótko i na temat rewelacja . Pyszne soczyste miasto, sosik delikatny puszny No i Świeże warzywka ale nie za dużo jak w większości nawalone . Wszytko razem tworzy cos przepysznego . Chlopaki trzymajcie poziom a od klijetow się nie obegnacie .
Źródło:
Patryk Kubacki
Świetny klimat. Pyszny kebab. W końcu coś co nie oszukuje klienta i daje dobre jedzenie w Toruniu. Kebab świeży pyszny i dobrej jakości składniki. Już nigdy do Zahira czy kebab Kinga.
Źródło:
FilkuS
Kebab prezentuje się dobrze, kurczakowi w smaku niczego nie brakuje. Jedyny mankament to ilość mięsa w kebabie, przydałoby się go trochę więcej, aby człowiek się najadł.
Źródło:
SZASZKA 0000
Mega smaczny kebab , fajna bułeczka, karkoweczka deliszys 😋 no i szef mega na luzie 👊 . Polecam 👌
Źródło:
Kamil Jonas
zamawiane było dziś dla mnie w placku a dla kolegi w bułce. oboje zadowoleni ze smaku <3 ciekawa pozycja w mieście, polecam
Źródło: