Maciej Koprowski
Jak zasmakujesz wypieków z tej piekarni to już nie Będziesz chciał/chciała wrócić to do wszystkich innych chemicznych niby-chlebów. Po za tym jest dużo też innych naturalnych produktów. Ceny nie są niskie, ale za jakość się płaci.
Źródło:
Ewa
Najlepszy chleb na świecie!!! Moje dziewczyny uwielbiają żyto-graham i wiejski z masłem 😊PolecaMY 🖤 !!! Stali klienci
Źródło:
J M
Lokalne produkty, świetna jakość, przepyszne smaki i przemiła obsługa :) odwiedzam Czarny Chleb regularnie od dluuugiego czasu i nie zamierzam przestać;)
Źródło:
Syta Baba
Pan Jacek pojechał osobiście do Buczy piec chleb I przywrócić normalność w tym miejscu. Świetna inicjatywa. Brawo. Wspierajcie takich ludzi
Źródło:
Malinova
Tak, tak i jeszcze raz tak !Chlebek z samopszy jest bardzo dobry szczególnie z osełką z nerkowców od wege siostry 😁
Źródło:
Monika
Najlepsze chleby w Poznaniu. Są pyszne. "Prawdziwe"! Cieszę się z nowego sklepu przy ulicy Głogowskiej.
Źródło:
Joanna
Kto raz spróbował czarnego chleba - ten nie chce innego:) mój ulubiony to żytni light, ale inne też są przepyszne.polecam!
Źródło:
Elżbieta
Wspaniałe, smaczne i zdrowe chleby, kupuję juz od kilku lat, nigdy się nie zawiodłam, warte są swojej ceny!
Źródło:
Antoni
Te chleby pochłaniamy w 2-3 dni bez względu na zapas który zrobimy:) duży plus za dodatkowy asortyment: mąki, przetwory, oleje, miody, a ostatnio nawet kawa. Lepiej zrobić dzień wcześniej zamówienie na chleb, bo może już nie być.
Źródło:
Marta
Jedna z najlepszych piekarni w Poznaniu. Każdy chlebek wart swojej ceny. Jakość i zdrowie w jednym. BORODYŃSKY żytni z kolendrą wymiata i jest moim faworytem. Niebanalna miejscówka. Polecam serdecznie.
Źródło:
Karolina
Rewelacyjna piekarnika już od progu czuć zapach chleba, mąki. Wystrój i klimat miejsca jeszcze bardziej działa na zmysły. A chleb co tu pisać trzeba spróbować bo po zjedzeniu ten pólkowy chleb z sieciowych piekarni ma zupełnie inny smak to nie chleb. Wszyscy piszą że cena zraża ale spróbujcie to wtedy doceni się to bo ten chleb to prawdziwy chleb.
Źródło: