Victoria Czempas
Najlepszy sos nareszcie nic słodkiego, pyszne mięso, zamówiłam małego kebaba a okazał się być ogromny nie chcę wiedzieć jaki gigantyczny musi być duży kebab nie dałam rady go sama zjeść, bułka chrupiąca, przemiła obsługa, bardzo zadbany lokal najczystszy jaki widziałam, to my tata z córką z tylko małym kebabem, oczywscie kebab od serca
Źródło:
Bunga Bunga
Jak zawsze sztos. Choć ostatnio panowie się ostatnio zakręcili ale mają wybaczone za długoletnią współpracę
Źródło:
Jan Kowalski
WitamNaprawdę bardzo dobry kebab najlepszy jaki jadłem, dużo mięsa sałatki super a sos robi naprawdę robotę, naprawdę kebab zrobiony od "serca".Pozdrawiam was bardzo serdecznie i napewno wrócę do was na pyszne jedzenie :)
Źródło:
kaszel sienny
Siedzimy z ekipą, impreza w najlepsze i przed głodem ratuje nas Deno mimo, że są chwilę przed zamknięciem. Polecam 😎
Źródło:
B.D.5L45H3R
Bardzo dobre jedzenie i nie za drogoSzef bardzo się stara i robi jedzenie naprawdę od sercaUwielbiam deno kebab
Źródło:
Krzysiek Leszczyński
Najlepszy kebab w mieście. Świetne sosy. Jedynym mankamentem jest to jak kebab jest pakowany. Folie aluminiowa ciężko odwinąć.
Źródło:
Emilia
Przesympatyczna i bardzo pomocna obsługa Kebab przepyszny. Razem ze znajomymi jesteśmy zachwyceni!
Źródło:
KREI
Kebab bardzo dobry jak zawsze zrobiony od serca, czas oczekiwania krótki, wszystko się zgadzało fajny klimacik hahah
Źródło:
DaVe
Kebab pierwsza klasa, wszystko świeże smak aromat mięsa (kurczak), najlepiej jeść na miejscu gdyż jeżeli zamówimy do domu to jest możliwość że kebabik będzie namoknięty lub lekko chłodny: D
Źródło:
mateusz
Czysto, ładnie i smacznie. Po wyjściu z lokalu nie trzeba prać ubrań z zapachu frytury. Polecam wszystkim którzy chcą smacznie zjeść.
Źródło:
Ewa
Lokal wygląda super po remoncie. Obsługa zawsze bardzo uprzejma. Smak kebaba zadawalajacy jak na nasz kraj. Sałatka ciekawa, sos też dobry. Zamówienia stosunkowo szybko są realizowane. Cena mogłaby być troszkę niższa chociaż o 1- 2zl. Moim zdaniem najlepszy kebab w okolicy Mikołowa.
Źródło: