Bartosz Nowak
Hot dogi bardzo dobre, kielbaska swietna, dodatki cieplutkie i grało to niesamowicie. Pewnie porównując do hotdoga ze stacji ktoś powie ze drogo, ja powiem żeby najpierw spróbował a potem oceniał bo broni sie smakiem ! Sama obsluga miła i pomocna, nie wiedzieliśmy co chcemy, doradzili i smakowalo, ocena max !
Źródło:
Maciek Szeler
Jem tu często na miejscu i jest to jeden z moich ulubionych lokali w mieście. Przemiła obsługa, a czego nie weźmiecie, czy to hotdog, burger, wrap, wszystko świeże i naprawdę dobre w przyzwoitej cenie, do tego jedne z najlepszych frytek jakie jadłem i bardzo dobry sos czosnkowo-miętowy. Chodzę regularnie i nie żałuję.
Źródło:
Joanna S
Wyższy poziom hot dogow! Przepyszne, że palce lizać. To była moja pierwsza wizyta w tym miejscu i na pewno nie ostatnia. Mniam! Bardzo miła obsługa :)
Źródło:
Monika Koźlik-Bimczok
Polecam pyszne i robione na świeżo, widać jak wszystko jest przygotowywane po złożeniu zamówienia 😊 obsługa bardzo miła 😉 nareszcie coś w Gliwicach nie tylko pizza, burgery i kebab, w porównaniu z cenami w innych miastach ceny bardzo przystępne 😉
Źródło:
Natalia Kaleta
Bardzo polecam, w życiu nie jadłam lepszego hot doga! Świeżo, smacznie😀 Obsługa przemiła, zawsze z uśmiechemPozdrawiaja dziewczyny z barbera!😀
Źródło:
Yuzuru Amane
Jedzenie bardzo dobre, cudownie przyprawione, nietuzinkowe ❤️ super miła obsługa ❤️ polecam
Źródło:
luzaqoss
Szybko, smacznie i na temat. Dla każdego jest coś do wyboru, można posmakować innych wersji klasycznych hot-dogów.
Źródło:
Jakub Jozwiak
Bardzo mila obsluga, zmarznięty dostalem za darmo herbate do jedzonka. Doceniam mily gest. Polecam!
Źródło:
Baki Sandal
(Przetłumaczone przez Google) Prawdopodobnie najlepszy burger w mieście. Szybka obsługa, wyjątkowy ser i mięso burgerowe (z odrobiną przypraw). Warzywa są świeże.Odwiedzę ponownie. Mam też fritz kolę :)(Wersja oryginalna)Probably the best burger in town. Fast service, unique cheese and burger meat (with some spices). Vegetables are fresh.Will visit again. Also have fritz kola:)
Źródło: