Julia Sicińska
Pychotka! Na pewno będziemy zamawiać ponownie. Pizza puszysta, dobrze wypieczona i po prostu idealna! Dostępna na pyszne co jest dodatkowym plusem, ale po kontakcie telefonicznym mogę powiedzieć, że obsługa jest przesympatyczna a dostawca to fantastyczna wizytówka lokalu. Pozwalam serdecznie ❤️
Źródło:
Patryk (Piszczalkov)
Nowa kwadratowa pizza od Ekspres Pizza to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji, z chrupiącymi brzegami i idealnie wypieczonym ciastem. Świeże składniki i dobrze skomponowane smaki. Do tego szybka realizacja zamówienia, zgodnie z nazwą pizzerii!
Źródło:
Sławomir Smolarczyk
Super pizza, smaczna i duża, idealna na większy głód albo imprezę. Jeśli nawet według informacji ze strony adres jest poza obszarem dowozu, warto zadzwonić i sprawdzić, często dowiozą dalej niż strona pozwala. Polecam!
Źródło:
Artur
Nie jest to kolejna pizzeria z chamską pizzą, tutaj znajdziemy fajna puszysta pizza do tego sosy które nadają charakter lokal do polecenia
Źródło:
Mateusz Strojewski
Jestem zdecydowanie fanem klasycznych włoskich pizz na cienkim cieście, ale dałem się namówić znajomym na spróbowanie i bardzo pozytywnie jestem zaskoczony. Fajna, aromatyczna pizza. Z nachosami petarda. Pizzę typu fast food jak pizza hut się totalnie nie umywają
Źródło:
Agnieszka Wilewska
Pizza pyszna ,mięciutka i na grubym cieście z dużą ilością dodatków a sos mango -jalapeno mega 🤩🤩polecam 👍👍
Źródło:
Izabela Susłow
Serio ktoś dał jedną gwiazdkę???Najlepsza pizza jaką jedliśmy, nie tylko w Łodzi!Przemiła, sympatyczna, uśmiechnięta obsługa.Nowy, czyściutki lokal. Przeciegawy piec do pizzy.Detale dopracowane w największych szczegółach, jak cudowne pudełka na wynos, czy papier w kwadratowe pizze.Warto spróbować. Uwaga, uzależnia 😘
Źródło:
Beata Kaczmarek
Bardzo fajna pizza na grubym spodzie ( ale przyjemnie puchatym 😃) sosy super zwałaszcza mango. Na pewno wrócimy
Źródło:
Michał Hikrysz
Klasyka prostokątnego placka. Pamiętam jeszcze z Wrocławia, gdzie to były moje ulubione placki. Ciasto raczej grube, rozsądna ilość sera i dodatków. Można wybierać różne sosy bazowe.
Źródło: