121panterka
Bardzo ciekawe pizze, kompozycje naprawdę przepyszne i do tego rewelacyjne oliwyW każdym kęsie czuć fenomenalny smak ciekawych połączeń składników.Zamówiliśmy kilka różnych pizz i każda była rewelacyjnaOj warto było przyjechać!
Źródło:
Sylwester Janek
Zaskoczony jestem smakiem wyjątkowych pizz. Lubię poznawać nowe smaki, nietypowe połączenia. Gratulacje!!! Sezamowa i dyniowa są świetne. A obsługa bardzo miła i kontaktowa. Polecam!
Źródło:
Anastasiia Salenko
Daje 5 gwiazd, chciałabym więcej obsługa bardzo szybka, pizza przyszła w chwilePrzemiła atmosfera pan który obsługiwał był bardzo miły bardzo polecam
Źródło:
Marcelina Prylińska
Fantastyczna pizzeria! Cienka, delikatna pizza z najwyższej jakości składnikami, idealnie wypieczona. Obsługa miła i profesjonalna, a atmosfera bardzo przyjemna. Lokal pięknie urządzony. Zdecydowanie warto spróbować!
Źródło:
Joanna R.
Myślę że warto ogromną robotę robią oliwy, mają grzybową, krewetkową. Polecam spróbować, sama pizza pyszna! Choć czytając kartę ma się mieszane uczucia czy to będzie smaczne? Jest! "Krojenie" nożyczkami? Dodatkową atrakcja, i mają aperola więc ❤️
Źródło:
Anna Majda
Świetny klimat, wyluzowana obsługa co daje naprawdę fajną atmosferę. A do tego pyszne jedzenie 🥰 i są pet friendly co jest mega wielkim plusem 🐶
Źródło:
Małgorzata
Świetna pizza z oryginalnymi dodatkami plus rewelacyjne oliwy smakowe, także mniej typowe napojesympatyczna obsługa, krótki czas oczekiwania Polecam
Źródło:
Adam
It's not just another pizza place. It's a foodie sanctuary. It's the crazy taste combinations at the highest level. A truly great pizza on its own (a perfect sourdough napoletana, masterfully baked) with amazing ingredients. Very friendly & informative staff. And then. DESSERTS. Two words: un-believable. Can't wait to be back.
Źródło:
Gabriela
Obsługa przemiła, pizza przepyszna, świetne połączenia smakowe. Naprawdę warto odwiedzić ta pizzerie
Źródło:
Agata
Piwo mango - rewelacja. Zabrałam już do Fermentu mnóstwo znajomych z powodu tego piwa, każdy zachwycony (serio!) Pizza, jako ciekawostka na pewno warta spróbowania, jednak jedynie gorąca. Po ostygnięciu i po przelezeniu, robi się gumowa i mniej zjadliwa. Obsługa nienachalna, pomocna.
Źródło:
Małgorzata
Ferment wynalazł coś nowego:) Połączenie pizzy i ramenu, polecam każdemu kto jest znudzony jedzeniem w kółko tej samej włoskiej pizzy.
Źródło: