dorocica 777
Najlepsza pizza w mieście . Pyszne ciasto i super smaki . Kelnerka Ola i Mikołaj , osoby które znają zasady kelnerowania . Polecam ❤️
Źródło:
Nataniel Bodalski
Po wielu poleceniach znajomych sam postanowiłem zamówić stąd pizzę i na pewno nie był to ostatni raz. Pizza była ciepła, idealnie wypieczona i przede wszystkim - bardzo smaczna. Dostawca był niezwykle uprzejmy i bezproblemowy mimo dużej reszty, jaką musiał mi wydać.Jestem zachwycony i jestem pewien, że zjem tu jeszcze nie raz.
Źródło:
Adam Prymaka
Świetna pizza. Cieniutkie ciasto, składniki dobrej jakości, krótki czas oczekiwania. Gratis pieczywo i smalec jako przekąska - bardzo na plus! Zdecydowanie polecam.
Źródło:
Eptez Yo
Najlepsza pizza jaka jadłem. Zdecydowany lider w okolicy !!! Piec palony drewnem robi robote, polecam gorąco pizzo-porzeraczom !
Źródło:
Emil Wałęga
Pizza przepyszna. Gratulacje dla plackarzy. Bardzo miła obsługa. Polecam wszystkim prawdziwym smokoszom pizzy. :-)
Źródło:
Mateusz Pośpiech
Pyszne jedzenie, świetna muzyka w klimatach lat 80-90. Dodatkowo do picia dzbanek herbaty sezonowej - szczerze polecam :)
Źródło:
Tony Hauer
Ciasny lokal, ale za to pizza... ukojenie dla podniebienia! Przepyszna. Byłem już z 10 razy i nigdy nic nie zmusiło mnie do narzekań, a potrafię! ;) Ceny są bardzo rozsądne, obsługa miła, menu dobrane prawidłowo (na mój gust), do pizzy oliwy smakowe lub sosy. Na miejscu piwo przeniczne i nie tylko, a w dodatku napoje gazowane w rozsądnych cenach podawane w rozmiarach nie tylko 0.2 l!
Źródło:
Diana P
Pyszna pizza z pieca. Cienkie ciasto. Sera w sam raz. Swieze i dobrej jakosci dodatki. Niezastapiony aromat pizzy z pieca! Polecam tez makarony i przystawki (foccacie i bruschette). Nie probowalam deserow, bo nigdy nie bylo juz na to miejsca w zoladku. Nic tez specjalnego z deserow nie eksponowali ani nie polecali. Pizzaiolo niezastopiony. Kilka juz miejsc testowalam w okolicy, ale tylko tu wracam z ogromna przyjemnoscia. Smacznie i milo.
Źródło:
JMJ J
Doskonała pizza!!! Prawdziwie włoska, wypiekana w prawdziwym piecu. Idealne włoskie, cieniutkie ciasto, idealna (minimalna) ilość sera, a do tego wysokiej jakości składniki!
Źródło: