Łukasz Kononowicz
Świetne jedzenie - ładnie podane, bardzo sympatyczna obsługa i przyjemny klimat. To nasza druga wizyta w tym miejscu, ale pierwsza w ramach Restaurant Week. 6-daniowa uczta okazała się strzałem w dziesiątkę! Gratuluję ułożenie doskonałego menu!
Źródło:
Dariusz Pałatyński
Odwiedziliśmy pierwszy raz Giro na Restaurant Weeku i ten wybór okazał się strzałem w 10! Oprócz menu degustacyjnego dostaliśmy wino musujące na powitanie, czekadełko i dwie dodatkowe przystawki. Obsługa jest bardzo miła, jedzenie przepyszne, czuliśmy się naprawdę jak podczas włoskiej podróży! Serdecznie polecamy! ❤️
Źródło:
Anna Wiązowska
Restaurant week - menu festiwalowe -Spoiler alert!! Nie czytaj jak chce niespodziankęPowitalny kieliszek prosecco (opcja alko i bezalkoholowe) i dania jak na załączonych zdjęciach.Krem z pomidorów jest mega.
Źródło:
Rafał Korysławski
Weszliśmy na chwilę do Giro wracając z niedzielnego spaceru.Zdziwiliśmy się bardzo, gdyż w tak małym miejscu kryją się włoskie smaki takie jak pizze, makarony i sosy. Do tego dużo włoskich makaronów oraz innych produktów na sprzedaż. Do tego właściciele ujęli nas szczerością, dobrocią oraz hojnością.Dostaliśmy do degustacji kilka różnych smaków oliw oraz pasztet z fasoli.Polecamy również pyszną kawkę.Miejsce super 👌🏻😁
Źródło:
Misiek Jordan
Bardzo dobra pizza, czuć włoski klimat. W miejscu mogłoby być więcej przestrzeni i prywatności ale trzeba przyznać, że restauracja posiada swój klimat
Źródło:
Marta
Fantastyczne miejsce ukryte na terenie Dawnej Pralni. Świetna jakość składników, przepyszne jedzenie, super kawa i desery + opcje Wege i Vegan. Jedyny minus to nieco zbyt głośna muzyka i nieco męcząca muzyka.
Źródło:
user
Miejsce warte odwiedzenia mimo odległości od centrum. Porcje spore, ale przede wszystkim świeże i pyszne. Pomimo delikatnego problemu związanego z godzinami otwarcia właściciel zachował się bardzo profesjonalnie co pozwoliło nam na zorganizowanie kolacji urodzinowej:)
Źródło:
Maks
Great pizza with quality ingredients. They also have good pastas. Worth trying especially during “festvials” when they have special, time limited dishes. 1 thing I didn’t like - panuzzos, just mediocre, nothing special, worse than the rest of menu.
Źródło:
Pat
Pizza bardzo smaczna! Jest możliwość wyboru sera weganskiego i to duży plus. Składniki super, ciasto cienkie i pyszne, brzegi idealnie wypieczone. Maniam! Będziemy wracać!
Źródło:
Aleksandra
Świetne jedzenie:) próbowałam pizzy, makaronów i sałatek - wszystko bardzo smaczne! Idealna porcja, którą można się najeść. Czuć, że produkty są świeże i wysokiej jakości. Szczerze polecam i na pewno nie raz tam jeszcze zamówię:)
Źródło:
Marta
Przepyszna pizza na (moim zdaniem) najlepszym cieście we Wrocławiu. Ogromny wybór włoskich produktów i również takich przygotowanych na miejscu, w lokalu. Zupy, hummus, pasta z fasoli, kremy balsamiczne - wszystko pierwsza klasa:) a do tego wspaniała obsługa, która sprawia, że nie chce się stamtąd wychodzić. Polecam z całego serca!
Źródło: