Natalia Grzegrzółka
Byłam z narzeczonym drugi raz po rocznej przerwie. Właściciel przemiły i chętny do rozmowy. A kebab? Musicie spróbować sami - jest nie do opisania. Powiem jedno… WARTO!. Jeżeli nie wiecie gdzie zjeść Pysznego Kebaba w Zakopanem to uderzajcie do GÓRALIXA!
Źródło:
Krzysztof Wasielewski
Powiem tak Lokal oferuje coś czego dawno nie jadłem czyli idealnie połączone mięso sos i dodatki zawinięte w chrupiącą tortillę. Trzeba tam iść chociażby dlatego, że to inny kebab niż te, które znam. Obsługa klasa.
Źródło:
Tomasz Mazur
Jeden z lepszych kebabów, jakie jadłem w życiu. Zupełnie inaczej przygotowywany niż zwykle. Soczyste mięso i świeże warzywa się dobrze łączą. Duży wybór sosów. Niezwykle komunikatywny właściciel.
Źródło:
Adrian Karasiewicz
Bardzo dobry kebab i bardzo miła obsługa. Jest to smaczny, jakościowy kebab a nie typowy chamski zapychacz. Dla ludzi ze smakiem
Źródło:
Bozon Cechowania
Bardzo sympatyczny właściciel i dobre jedzonko - czuć ze jemy cos zdrowszego niz zwykła chamska kula kebabowa. Ogolnie odradzam to miejsce ludziom ktorzy lubią zapchać sie miesem kebabowym bo podejście jest tu troche inne
Źródło:
Kornelia Walczak
Najlepszy kebab jaki jadłam! Mięso przepyszne (kurczak i wołowina), sosy tak samo, warzywka świeże, bardzo polecam, każdy będzie zadowolony :))
Źródło:
Karol Wróblewski
Szanowni Państwo, najlepszy kebab jaki kiedykolwiek jadłem, a proszę mi wierzyć, zjadłem w życiu sporo. Sos, warzywa mieso wszystko 10/10Dodatkowo obsługa mega miła i pełna pasni do tego co robi.Polecam!Karol
Źródło:
Ex Libris
Polecam! Super właściciel i żarcie też mega! Jak ktoś szuka czegoś lepszego niż kebab z kuli z makro (jak większość w okolicy) to obowiązkowo trzeba spróbować.
Źródło:
Marcela - adult beginner violinist
Świetne miejsce, pyszny kebab, wyróżnia się na tle innych w Zakopanem. Do tego miła pogawędka z właścicielem, widać, że zależy tutaj na smaku, a nie po prostu na sprzedaży. I to czuć podczas jedzenia ;)Wchodzi na stałe w plan kolejnych pobytów w Zakopanem
Źródło:
michał m
Nic dodać nic ująć. Jedyny w Zakopanem warty uwagi. Prawdziwe mieso a nie pasztet na kiju jak w każdym innym punkcie w Zakopcu
Źródło: