Arina DNV
Prawdziwa perełka! ?????Mały, niepozorny lokal ukryty wśród bloków, gdzie znajdziesz rewelacyjne mięso - perfekcja gastronomiczna. Prawidłowy kebab, soczyste mięso rzemieślnicze, doskonałe. Szaszłyk to niebo w gębie. Wrócę tam niejednokrotnie. Gorąco polecam każdemu!❤️
Źródło:
Kuba Jeleń
Dzisiejsza szawerma z jagnięciną wymiata! Warte swojej ceny! Widać i czuć jakość składnika. Mięso pyszne, cudownie przyprawione, warzywa jak zawsze świeże, a jako całość w tortilli komponuje się rewelacyjnie! Polecam bardzo spróbować! 11/10!
Źródło:
Tymoteusz Zolich
Bardzo pyszne jedzenie ze świeżych składników, mięso z hodowli a nie marketu! Mnóstwo serca włożone w potrawy!
Źródło:
Grzegorz R
Bardzo dobry lawasz. Mila obsługa. Mięso z indyka jest tak dobrze doprawione że można jeść je w nieskończoność.Polecam serdecznie.W dodatku Pan właścicielem chętnie doradzi i bardzo miło przywita.Super!
Źródło:
Szymon Rosół
Dziś trafiłem na wieprzowinę. Powiem krotko była pyszna, soczysta i świetnie doprawiona. Dobry sos z przyprawiano gruzińskimi a do tego ser który świetnie pasował do całości. Gorąco polecam
Źródło:
Mateusz Budzicz
Jedzenie bardzo smaczne, przesympatyczny właściciel.Osobiście jadłem shawarmę w lawaszu - zdecydowanie mogę polecić, jest się czym najeść ;)
Źródło:
Nikka D
03.06.2023 godz. 17 lokal zamknięty.Edit. Drugie podejście i muszę przyznać, że jest sztos. Mięso soczyste, przygotowane na miejscu, bułka z własnego wypieku świeżutka i chrupiąca. Od teraz mój stały punkt na kulinarnej mapie miasta.
Źródło:
Joanna Rzepecka
Rewelacja :)Świeże oryginalne mięso i dodatki, właściciel wszystko przygotowuje z pasją i serem. Oryginalne mieszanki przypraw i mięso z dobrej hodowli + pasją i miłość do gotowania sprawiają że miejsce jest jednym z najlepszych w Katowicach. Będę wracać tam nie raz :)
Źródło:
michal
Chaczapuri rewelacja, szawerma świetna. Wszystko własnej roboty i pyszne.Świetna gruzińska kuchnia z miłą obsługą. Warte polecenia
Źródło:
Kacper Stępień
Na początku myślałem że to zwykły kebab - po pierwszych odwiedzinach i poznaniu właściciela już wiem że to miejsce jest najdalej od zwykłego kebaba jak to tylko możliwe. Genialne, wspaniałej jakości ręcznie przyrządzane mięso, duży wybór produktów i przede wszystkim właściciel który przelewa w swoją prace całe swoje serce. Polecam każdemu, ja już nigdy nie spróbuje „zwykłego” kebaba, mając za alternatywę miejsce startujące w całkowicie innej lidze :)
Źródło:
Amir Stankiewicz
Zapraszam do Zabrza tam nie będzie miał Pan konkurencji. Kurczak soczysty i rozpływający się w ustach. Ciasto delikatne jak nigdzie. Dałbym kapkę jogurtu owczego. Polecam i pozdrawiam.
Źródło: