Kuba Torenc
Odwiedziłem ponownie po długiej przerwie, GRANO DURO trzyma najwyższy poziom. Doskonały serwis, gnocchi wyśmienite - idealnie zbalansowane smaki, pyszna pasta. Kolejny raz brava dla szefa Daniele
Źródło:
Maria Barakhoeva
Najlepsza pasta, aperitivo i wino w Warszawie – bez dwóch zdań. W okolicy pełno modnych, przereklamowanych knajp, ale żadna nie dorównuje smakiem i jakością do tego miejsca. Wszystko jest tu dopracowane, świeże i po prostu pyszne.
Źródło:
Rafał Bekiera
Powiedzieć ze smaczne, to nic nie powiedzieć. Przepyszne, właściciel bardzo miły. Super atmosfera, która tworzy miedzy innymi właściciel. Widać, ze pasjonat sztuki kulinarnej. 100% made in Italy ;) Carbonary nie oszukasz, prawie 6000 porcji :)
Źródło:
Paweł
Pierwsza klasa - kucharz z pasją opowiada o posiłkach i dzieli się z gośćmi cząstką Włoch. Jedzenie pyszne, klimat świetny, obsługa na najwyższym poziomie. Z pewnością będę wracał
Źródło:
Krystian Klimczak
Bardzo smaczne, włoskie jedzenie. Carbonara przepyszna - kremowa. Zupa dyniowa, super! Tiramisu, słodkie i pyszne!
Źródło:
Łukasz
W zasadzie dajemy ⭐⭐⭐⭐⭐⭐Jedzenie jest niewyobrażalnie pyszne, dwóch kucharzy gotujących z pasji, tworzy niesamowite kulinarne dzieła. Niepozorna malutka restaurcja, podaje napewno jedne z najlepszych dań włoskich w całej Polsce. Cudowne przeżycie napewno tam wrócę ♥️
Źródło:
Ekaterina
Super! Małe, ale popularne miejsce - lepiej zarezerwować stolik wcześniej. Carbonara była niesamowita, a ich panna cotta mogłabym zjeść całe wiadro Jasne zalecenie do odwiedzenia!
Źródło:
Julia
Nie podobały mi się krzesła, niezbyt wygodne. To mała kawiarnia z bardzo smacznym i pięknie podanym jedzeniem.
Źródło:
Monika
Bardzo dobre makarony, jeszcze lepsze desery (pana cotta ️)! Mały lokal, trzeba pamiętać o zrobieniu rezerwacji (zwłaszcza w weekend)
Źródło:
Anzhela
Mega! Podejście do klienta super. Porcje duże, bardzo smaczne? Fajne miejsce, polecam, polecam polecam. Widać że robione wszystko z sercem!
Źródło:
Kristine
Beautiful and simple little Italian corner. Looks like they try to source a lot of ingredients directly from Italy and they roll their pasta dough right at the counter. The menu changes weekly, I was told. I had a bruscetta and porcini ravioli and both were outstanding, plus Italian red wine which was also very good. There are only a few tables so I got lucky to get a table cause apparently it’s get very busy.
Źródło: