Maciej Jakubowski
Oryginalny, prawdziwie warszawski klimat. Lokal wiernie oddaje atmosferę starej dobrej Warszawy. Polecam cudzoziemcom chcącym spróbować autentycznej kuchni warszawskiej.
Źródło:
Michał Michal
Za każdym razem, gdy jestem w Warszawie, nie może zabraknąć wizyty w Grubym Josku. Lokal trzyma najwyższy poziom – jedzenie zawsze pyszne, świeże i podane z pomysłem. Obsługa bardzo uprzejma, pomocna i profesjonalna, dzięki czemu wizyta to czysta przyjemność. Świetna atmosfera, dobre jedzenie i doskonały klimat sprawiają, że chce się tu wracać. Z czystym sumieniem polecam każdemu!
Źródło:
Nina Skorupka
Niesamowite, klimatyczne miejsce z przepysznym jedzeniem! Byliśmy tam w 4 osoby na obiedzie. Wszystko, co jedliśmy było wyjątkowe pyszne, a były to: zupy: żurek, rosół i pomidorowa, drugie dania: pajda, kotlet mielony i żeberka.Klimat miejsca świetny, szczególnie warszawska muzyka w tle 😍Ceny dość wysokie, ale raz na jakiś czas będziemy sobie pozwalać. Warto!
Źródło:
Kat. B.
Uwielbiamy od lat! Jedzenie zawsze top, a nowe wnętrza tylko uprzyjemniają każdą wizytę. Jeśli chcesz dobrze zjeść i lubisz kuchnię polską polecam z czystym sumieniem :)
Źródło:
Wojciech K.
Powyżej oczekiwań. Smaki Warszawy w nowoczesnej odsłonie. Bardzo dobry tradycyjny tatar i świetne pierożki z delikatnym cienkim ciastem.Dobre miejsce na wyjście roddzinne lub z grupą znajomych.Obsługa super, cały czas do dyspozycji.Dziękujemy za super wieczór bardzo miłej pani kelnerce p. Ani C.
Źródło:
Ewa Pazińska
Jedzenie genialne - jak w warszawskim domu. Kelnerka Agata - miła, profesjonalna i pomocna. Porcje solidne, jedzenie ładnie podane. W sumie za dwa obiady, trzy piwa i deser wyszło nieco ponad 200 zł. Wielki plus za to, że o 22 można zamówić coś do jedzenia 😀
Źródło:
Kuba R.
Bardzo dobre miejsce na spotkanie. Super golonka, zimna wódka, pyszny śledź, fantazyjny żurek, świeży chleb. Do tego miła obsługa i fajna muzyka jak z dawnej Warszawy. Spoko lokalizacja, z której wszędzie blisko. Dostępność stolików mimo braku rezerwacji. Ogólnie fajny zamysł otwartej kuchni co podkreśla jej dostęp do zmysłów optyczno smakowych. Ceny lekko ponad średnią, ale bez dramatu. Podsumowując polecam @
Źródło:
Magda Proszowska
Bardzo miła obsługa, pyszne jedzenie, niepowtarzalny klimat restauracji, z pewnością jeszcze wrócimy do tego miejsca
Źródło:
Mateusz Ostolski
Żeberka jedne z lepszych jak nie najlepsze jakie w życiu jadłem. Pierogi troszkę ostre ale lepiej niż mdłe. Polecam! Przy natężonej wizycie w Warszawie z pewnością wrócimy
Źródło:
Marcin Biegun
Fajne miejsce, p. Adam obsługujący stolik kompetentny a nie natrętny. Przystawki smaczne, Baczewski wchodzi bez obrzydzenia acz nadmiar szkodzi ;)
Źródło:
Julia
Bardzo przyjemne miejsce, jest kilka stolików na zewnątrz. Pyszne pyzy podane z boczkiem na bardzo ładnych talerzach. Są dostępne bezalkoholowe drinki, a jeśli chce się wypić % to można przynieść własne i zapłacić korkowe. Chętnie tu wrócę spróbować kolejnych dań.
Źródło: