Екатерина Буглакова
Bardzo spodobała mi się ta restauracja! Wnętrze przytulne, atmosfera bardzo przyjemna. Dania były przepyszne, a szczególnie deep dish pizza – rewelacja! Obsługa na najwyższym poziomie, a nasz kelner Marcel zasługuje na szczególne podziękowania za uprzejmość i profesjonalizm. Gorąco polecam to miejsce – na pewno tu wrócę!
Źródło:
Anna Pilch
Czekadełko: chlebek z palonym masłem 👌Pyszna deep dish pizza pepperoni, a na deser creme brule i "chamski gofr" - polecamy bardzo to miejsce. Fajny klimat do posiedzenia i przemiła kelnerka Pani Natasha ❤️
Źródło:
Dominika
Pyszne jedzonko, zwłaszcza kaczka, tatar z bardzo delikatnym majonezem, natomiast deser moim zdaniem bardzo słaby, brak wyrazistego smaku. Pani z obsługi bardzo kochana, miła i cierpliwa!
Źródło:
Michał Kij
Ładne miejsce z ciekawą kuchnią. Ceny dość wysokie, aczkolwiek idzie za nimi jakość produktów i przygotowanie potraw. Wyjątkowy tatar z tuńczyka. Stek z rostbefu również godny polecenia.
Źródło:
Mikołaj Grycner
Wow, jedzenie coś niesamowitego! Od znajomych słyszeliśmy, że jest pysznie, ale i tak przeszło nasze wysokie oczekiwania. Super obsługa, fajny klimat. Dania główne zebro z dzika i halibut przepyszne. Carpaccio z kaczki też super. Zupa cebulowa bardzo dobra, podobnie jak creme brule. Wielkość porcji w sam raz, Ceny powiedziałbym że jak na doznania smakowe całkiem w porządku. Na pewno wrócimy, polecamy !
Źródło:
Żaneta T
Piękne wnętrze z dużą ilością stolików i kanap. Jedzenie fenomenalne. Delikatne krewetki, świeży tatr, aromatyczne pierożki z kaczką, wszystko rozpływało się w ustach. Do tego muzyka na żywo dopełniła klimatu. Nie można nie wspomnieć o piekarni - chleby o inne wypieki robią wrażenie! Przepyszne i warte grzechu
Źródło:
Mikołaj Nowosielski
Odwiedziliśmy restauracje w ramach restaurant week. Wyjątkowo urocze miejsce, obsługa na najwyższym poziomie a prezencja oraz smak nie do przebicia. Zdecydowanie polecam!!!
Źródło:
Mateusz Grządzielski
Wielki plus za dużą otwarta kuchnie, można podpatrzec pracę kucharzy. Jeżeli chodzi o wystrój wnętrza to fajne ale niektóre elementy mogły by się nigdy tam nie pojawić i było by lepiej. Jedzenie mega dobre! Chlebek orkiszowy z masełkiem super, bao z chlebowcem świetne i zaskakujące, a wisienka na torcie to dorsz z omułkami i fasolą, przepyszne danie i zaspokoiło moje poszukiwania dania z rybą. Generalnie bardzo fajne miejsce i polecam je odwiedzić.
Źródło:
Kamil Sulikowski
Wypieki najwyższej jakości. Bardzo smaczne, czuć że zdecydowanie z najwyżej półki. Ceny zdecydowanie adekwatne - wybór przez chleby po kanapki do różnych słodkości.
Źródło:
Magdalena Turkowska
Rozpieszczeni smakami Quadrille, postanowiliśmy z mężem zawitać do Hewelke. To co tam robią z naszym podniebieniem... mhmm, jak mówi klasyk: " są takie rzeczy na świecie, które się nawet fizjologom nie śniły". Nie daj Bóg, aby ludzie wymyślili pastylkę zamiast jedzenia. Polecam wszystkim, którzy szukają nietuzinkowych doznań smakowych, ciekawego designu i mistrzowskiej obsługi. My wrócimy!
Źródło:
Katarzyna Gilarska
Wyjątkowe i klimatyczne miejsce. Kelnerzy w sposób nienatarczywy i nienachalny ale wspaniały opiekują się klientem. Krążą jak eleganckie i uprzejme satelity. A jeśli już temat satelitów to karta drinków nawiązująca do układu słonecznego to cały wszechświat doznań smakowych. Kolejna moja wizyta zawsze tak samo cudowna !!!!
Źródło: