Wiktoria Kosz
Co za świetne miejsce! Jedzenie wyśmienite, obsługa przemiła i uśmiechnięta. Lokal jest mikro, a można się poczuć jak w kuchni u przyjaciół. Każdy powinien tu zajrzeć 🥰
Źródło:
Katarzyna Łabędziewska
Bardzo dobre jedzenie i miła obsługa. Klimatyczne miejsce ale też niewielkie - w więcej niż 3 osoby byłby ciężko. Polecam :)
Źródło:
Sebastian Granica
Niesamowite, miejsce gdzie ravioli jest robione na miejscu i jest fantastyczne. Porcja bardzo konkretna. Świetna lemoniada. Miejsce nieoczywiste , ale warto się wybrać. Lepiej zrobić rezerwację, jest bardzo mało stolików więc bez rezerwacji może nie być wolnego miejsca.
Źródło:
Klaudia Budna
Wszystko się tu zgadza! Jedzenie przepyszne. Próbowaliśmy dwa rodzaje ravioli i oba super, canollo smakuje tak smacznie jak oryginalne sycylijskie. Przemiła obsługa i klimat. Mimo niewielkiej powierzchni dostępne stoliki na zewnątrz. Wystrój klimatyczny, sufit robi robotę. Bardzo polecam, nie pożałujesz.
Źródło:
Paweł Jeziółkowski
Najlepsze ravioli jakie jedliśmy, wszystko było wręcz idealnie dobrane. Arcydzieło, mistrzostwo, dziękujemy za te smakowe doznania. Miejsce dodane do naszego Warszawskiego kulinarnego TOP 5 🤌🏻
Źródło:
Ludek Tajny
wyjątkowe miejsce na kulinarnej mapie Warszawy, ponieważ specjalizuje się wyłącznie w ravioli. W menu jest ok. 10 pozycji smakowych, każda wyjątkowa i pyszna. Porcje pozornie mogą wydawać się małe, jednak naprawdę można się najeść (ewentualnie można dobrać dodatkowe ravioli). Lokal jest malutki, dlatego warto zarezerwować wcześniej stolik - najlepiej przy kuchni, żeby móc podpatrzeć proces tworzenia zamówionych ravioli.
Źródło:
piotr kiersznik
Niespodziewany przystanek i super niespodzianka że w tak niepozornym miejscu tak dobrze karmią 🇮🇹 Ravioli było przepyszne obie wersje. Knajpka zdecydowanie do polecenia, bezpretensjonalne z miłą obsługą.
Źródło:
Martyna S
Najlepsze ravioli jakie jadłam w życiu, nawet może i lepsze niż w samych Włoszech, perełka na kulinarnej mapie Warszawy, lokal mały ale za to z klimatem, polecam serdecznie, byłam kilka razy i się nie zawiodłam, na pewno wrócę nie raz 😋
Źródło:
Patrycja Mateńka
Bardzo mały lokal podzielony na dwie części, jedna z kuchnią a druga ma oddzielne wejście jakby wyranda. Ale to wygląda przyjemnie.Próbowałam 2 dań, carbonare i to z żoltkiem , szałwia i ricotta. Ciasto 10/10. Jest perfekcyjne. A farsze też są pyszne, składniki są czuć najwyższej jakości. Kompozycja smakowa w b.dobrej równowadze. 9.5/10.Polecam spróbować 😉
Źródło:
Michał Bednarski
Ravioli po prostu idealne, a co ważne - za każdym razem! Zdecydowanie warto zajrzeć, polecam jednak zrobić rezerwację, żeby uniknąć oczekiwania w kolejce.
Źródło: