Anna Gawęcka
Polecam!Świeże jedzonko, dużo sosu i duuuze porcje:) nigdy się nie zawiedliśmy. Obsługa 5/5 zwłaszcza Pani Kasia, zawsze miła i szybko przyjmuje zamówienia. :)
Źródło:
Tomasz Ganczarski
Zawsze biorę największy kebab z menu. Zawsze są świeże surówki, ser oraz mięso. Porcja jest na tyle duża, że często dojadam ja na drugi dzień na zimno i smakuje równie pysznie co na ciepło. Kebab sie charakteruzuje sie tym, że pęka w szwach od mięcha. Obsługa w lokalu jest bardzo miła i pomocna. Polecam ten lokal. Uważam, że jest to jeden z najlepszych lokali tego typu w Polsce.
Źródło:
Sylwia Kierczak
Funkcjonują tutaj lokalnie najdłużej na rynku. Zawsze świeże mięso. Dobra, uśmiechnięta obsługa. Naprawdę warto.
Źródło:
Girl 87 Girl 87
Najlepszy Kebab jaki jadłam w życiu. Teraz jadam kebaby tylko z Hozata.Bardzo miła obsługa uśmiechnięta.
Źródło:
Tomasz
🔥Dania Kebab wykonywane na światowym poziomie! Pan przygotowujący dania jest profesjonalistą w swoim fachu, co odzwierciedlają znakomicie skomponowane dania wydane z jego rąk💪, Pani przyjmująca zamówienia wykazuje się gościnnością oraz doskonałym podejściem do klienta.❤️Szef Sedat musi być napewno dumny z takiej ekipy na medal🏅Jako stały klient serdecznie polecam ten lokal oraz moje ulubione danie -🥙 Pita Wołowina Łagodny🤣Yakında görüşürüz 😉
Źródło:
Krzysztof Wojewoda
Najlepszy kebab w jaki do tej pory jadłem (a zjadłem ich sporo). Tak dobrych sosów i surówek nie ma nigdzie, do tego tortilla jest podpieczona po zawinięciu.Warto udać się do Miechowa na tego kebaba.
Źródło:
daro ku
Zdecydowanie najlepszy kebab w okolicy !!! 😎Bywam często i zawsze wychodzę pojedzony .😊😊Mila obsługa , krotki czas oczekiwania, wszystko zawsze smaczne !! U mnie wygrywa duzy kebab w bułce , lepszego nigdzie nie jadłem . Serdecznie polecam 😉😉
Źródło:
Julia Lenart
Kebab najlepszy w mieście i do tego miła obsługa.Serdecznie polecam, nie da się wyjść niepojedzonym.
Źródło:
Dominika Micyk
Bardzo smaczne, duże porcje i wspaniała obsługa. Polecam!!😀Ps.Najlepszy kebab w okolicy, i oby tak dalej. 🌯
Źródło: