Matt Hevv
Super miejscew stylu open kitchen. Na szczególną uwagę zasługuje dostępność niemieckiego kraftowego lagera Noam. Mostek wołowy soczysty w bardzo smacznej picie. Kiszonki jerusalem fajnie zróżnicowane, a w nich znajdziemy również seler naciowy. Rumsztyk też fajny, choć do mostka podjazdu nie ma.
Źródło:
Marysia Dmitruk
Do Joela pierwszy raz zawitałam kilka lat temu, tuż po otwarciu i od tego czasu każda wizyta niezmiennie przynosi tyle samo radości. Przepyszne jedzenie, przemyślane, zaskakujące ale nieprzekombinowane pozycje w menu, świetne porcje, idealne do food-sharingu. Wyjątkowa, ciepła atmosfera, która sprawia, że nie chce się opuszczać tego miejsca. Trudno się nie zakochać i nie wracać po więcej. Polecam!
Źródło:
Gabriela
Joel, to miejsce, do którego każdy powinien zajrzeć. Mają niesamowity klimat i przepyszne jedzenie (papryczki śnią się po nocach...), do tego super obsługa i fajne drineczki.Każdy talerzyk jest taki trochę "babciny" w najlepszym tego słowa znaczeniu. Idealnie odzwierciedla swoją nazwę - zachęca do zamawiania kilku potraw i wspólnego jedzenia.Mocno sugeruję rezerwację, chociaż miejscówki przy barze też są fajne!
Źródło:
V.
Obecnie jest wiele miejsc zachęcających wizerunkiem w social mediach, natomiast po spróbowaniu jedzenia, często czar pryska. Tutaj zdecydowanie nie mogę tego zarzucić Joelowi i chętnie wrócę spróbować pozostałych pozycji. Smaczne jedzenie, smakowicie podane, ceny adekwatne, przyjemne wnętrze. Polecam buraka, kalafiora i jagnięcinę.
Źródło:
Kamira994
Bardzo podobał nam się sposób podawania i że wszyscy mogliśmy się dzielić i próbować różności.Jedzenie było pyszne, lekkie i "zwiewne" w smaku :D Miało się wrażenie, że jest bardzo delikatne, a jednak nasyciło nas i przy tym nie było poczucia, że jemy niezdrowo.Obsługa miła i pomocna.
Źródło:
Wioletta Kosińska
Wyjątkowe miejsce na mapie Warszawy. Ciekawy klimatyczny wystrój, miła obsługa i bardzo smaczne jedzenie. Polecam tatar z pitą w maśle czosnkowym, ośmiornicę, czerwony humus z kurczakiem, drinka PIĘKNO.
Źródło:
Adam Anikiel
Byliśmy z żoną w sobotnie popołudnie, bardzo smaczne jedzenie. Weźcie koniecznie więcej talerzyków do podziału, trzeba spróbować wszystkiego.Wyszliśmy bardzo zadowoleni, pozdrowienie dla barmana Daniela, za gościnę na poziomie.Super miejscówka, wrócimy na pewno !
Źródło:
Marek Stasiowski
Wyśmienity, najlepiej i najciekawiej podany kalafior jaki do tej pory jadłem !!!Szacun 💪 Niebawem wrócę spróbować kolejne rzeczy. Ciekawe miejsce z fajnym klimatem
Źródło:
Laura Gabryś
Marzyłam by odwiedzić to miejsce i nie zawiodłam się…wszystko było pyszne i idealnie przyprawione. Podobał mi się bardzo concept dzielenia się jedzonkiem by móc wspólnie popróbować i celebrować. Kalafior i pomidorki z labneh skradły moje serce. Razem z przyjaciółką spędziłyśmy cudowny czas i czułyśmy się zaopiekowane przez obsługę, która była przemiła.Ogromnie polecam!
Źródło:
Mariusz Rudziewicz
Jedzenie naprawdę dobre, hummus z marynowanym kurczakiem i ziemniak, którego na długo zapamiętam. Obsługa dobrała super wino. Zabawna i profesjonalna. Pozdrawiamy Panią Julię i Natalię. Będziemy napewno polecać :D
Źródło:
Natasza Witczak
Są miejsca, dla których warto zaplanować cały dzień, byleby tam wpaść. Joel to jedno z takich miejsc na mapie Warszawy - wszystko się tam zgadza. Obłedne jedzenie, miła obsługa, wyjątkowe wnętrze & po prostu klimat bycia "chcianym". Byłam nie raz, wracam zawsze z przyjemnością 😊
Źródło: