Kasia Katarzyna
Jedzenie mega, falafel świeży a dodatki świetnie dobrane.Lokal malutki i szybko zapachy wchodzą w ubranie, ale można wziąć na wynos.
Źródło:
Marta
Żudi trzyma poziom i trzyma ceny mimo inflacji. W święta był zamknięty i musiałam pożywić się u pobliskiej konkurencji. I nie ma porównania. Najlepszy falafel na Saskiej Kępie i Pradze!
Źródło:
Hanna Behal
Ja po prostu kocham to miejsce za przepyszne jedzenie i za miłą atmosferę! Życzę wszystkiego najlepszego!
Źródło:
Piotr Blachowski
Na słowo falafel reagowałem jak weganin na krwistą wołowinę, dopóki nie trafiłem do Falafel Żudi, gdzie zostałem uraczony czymś bardzo zdrowym, bezmięsnym i jednocześnie smacznym. Aż ciężko uwierzyć, że lżejszy brat kebaba może okazać się tak dobry.
Źródło:
Pawel Wlodarczyk
Dla mnie bomba. Miejsce może niepozorne, ale maja bardzo dobre kanapki i dania. Hummus i pasta z bakłażana smaczne, kremowe. Polecam.
Źródło:
Jagoda
Spoko cena w stosunku do wielkości i smaku jedzenia, obsługa też miła, duuuży plus też za super zrobionego bakłażana i miętę w kanapce (wrapie) z falafelem. Jeśli będę w okolicy na 100% wrócę.
Źródło:
Nat
Świetna (miła i uśmiechnięta) obsługa z bardzo dobrą energią, jedzenie: pycha! I szacun za pomoc bezdomnym zwierzętom.
Źródło:
Bernard
Najlepszy kanapka/roll falafel w Warszawie hands down. Tylko lebanskie restauracje mogą dorównać smaku!
Źródło:
Lana
Mój ulubiony falafel w Warszawie. Ostatnio zmienił się chyba właściciel (a przynajmniej obsługa) i dzieki temu powiększyło sie menu. Można teraz dostać samosy, bardzo dobre belgijskie frytki, baklawy i więcej. Do kanapek został dodany sos miętowy. Polecam:)
Źródło:
Justyna
Małe niepozorne miejsce w przejściu podziemnym, z najpyszniejszymi wegańskimi falafelami w mieście. Lepszy niż normalny ;) a tak zwane Kanapki to falafel w tortilli.
Źródło:
Łukasz
Bardzo dobre, dość tanie wegetariańskie jedzenie. Sympatyczny Syryjczyk serwuje falafele w połączeniu z różnymi warzywami - swieżymi oraz kiszonymi. Dobry hummus! Warunki skromne, ale zupełnie wystarczające.
Źródło: