Patryk Schmidt
Super Karczma mega obsługa a dania palce lizać. Zupka Pomidorowa z makaronem z górnej półki dawno nie jadlem tak dobrej zupy. A kotlet "Harnasia" niebo w gębie pyszne połączenie oscypka boczku i kotleta robi robotę a surówki dopełniają smakiem. Widać że wszystko robione na miejscu nie odgrzewane chwile trzeba poczekać na jedzenie ale naprawdę warto.Lokal bardzo ładny muzyka mega klimatyczna na pewno tu wrócę.
Źródło:
Tomasz Janik
Klimatyczne miejsce, miła i konkretna obsługa, jedzenie na 5+, a specjalnie polecam żur z rydzami, którego nie zjesz na pewno w innym miejscu w Polsce....tylko tutaj !!!
Źródło:
Irena Armanowska
Wspaniałe miejsce, klimatyczne !Dawno nie jedliśmy z mężem tak dobrej baraniny !Pan właściciel który nas obsługiwał ugościł nas jak rodzinę!Polecamy wszystkimi pozdrawiamy właścicieli serdecznie😄
Źródło:
Michał Strączek
Miejsce poza Szczawnicą, 2-3 km od Wąwozu Homole. Typowa regionalna kuchnia. Ceny przystępne, porcje spore, góralska muzyka w tle, obszerny ogródek. Miła i pomocna obsługa. Drobny minus to brak wyboru co do piwa i innych napojów.
Źródło:
Łukasz Kamać
Rewelacja!!! Jak gdzieś zjeść, to tylko tu! Super właściciele, jedzenie rewelacja! Super jakość dań. Cena adekwatna do jakości. Jak znowu będę w Pieninach to na pewno stołował bede się właśnie tu.
Źródło:
Igor Więch
Zacznę od obsługi w postaci właściciela, konkretny człowiek i ironicznym super humorem, jak ktoś nie ma dystansu(jak czytam inne opinie) to pewnie mu robią problemy:)Fenomenalne miejsce! Bardzo dobre świeże i domowe jedzenie, ale są tez tak wyrafinowane dania jak Żur na rydzach, pierogi z rydzami czy rydze na maśle. Wszystko to zrobione przez małżeństwo. Najlepsza karcZma w jakiej byłem!
Źródło:
Maciek
Bardzo polecam to miejsce. Stołowaliśmy się tam przez kilka dni, jedzenie przepyszne, obsługa na najwyższym poziomie, swojski klimat. Na pewno tu wrócimy. Goście z Jaworzna:)
Źródło:
Mateusz
Jedzenie bardzo dobre na pytanie ile trzeba czekać dostaliśmy normalną odpowiedź że nie jest w stanie nam powiedzieć bo jedzonko przygotowywane jest na bieżąco. Polecam
Źródło:
Patrycja
Bardzo polecam to miejsce! Bardzo dobre, świeże, pięknie podane jedzenie. Najlepszy pstrąg jakiego w życiu jadłam! Poza tym miła, domowa atmosfera. Bardzo życzliwy, sympatyczny właściciel. Na pewno tam wrócę i będę polecać wszystkim znajomym. Pozdrawiam. Patrycja z Mielca
Źródło:
Marcin
Przyjechaliśmy za późno gdy już właściciel zamykał. Gdy nas zobaczył to zapytał czy jestesmy bardzo głodni po czym z uśmiechem powiedział "nie marwcie się nakarmimy was" Bardzo miło się zachował. Pełny szacunek dla tego Pana. Jedzenie wspaniałe goraco polecam.
Źródło:
Jakub
Kurła Panie.miejsce niepozorne, niby góralska chata a trochę trąci spelunką na Dworcu Łódź Fabryczna/ Warszawa Centrum.ale jedzenie. żur na rydzach wysadza jaja a pstrąg na maśle smażony.poezja.zjadłem i zacząłem wierszem gadać i jeszcze piwka regionalne. Polecam
Źródło: