Marcin Margos
Bardzo smaczny i solidny kebab. Wygląda niepozornie ale warto spróbować. Nie jestem smakoszem kebabów ale ten jest naprawdę spoko.
Źródło:
Krzysztof Stasielowicz
Jak na kebab osiedlowy to jest bardzo spoko. Jakość do ceny ma się całkiem nieźle. Info dla koneserów - to nie esnaf czy sapko, weźcie to pod uwagę w swoich opiniach! Średni cienki kurczak mieszany wchodzi elegancko.
Źródło:
Anna Widera
Zaczynając od tego, że po doświadczeniach z poprzednimi najemcami tego lokalu podchodziłam bardzo sceptycznie do skorzystania z usług obecnych najemców. Szansę dałam ze względu na sympatyczna obsługę. Totalnie inny klimat niż poprzednicy. Mega na plus. Pierwszy kebab z mięsem mieszanym średnio mi smakował, natomiast dzisiaj spróbowałam samego kurczaka i zdecydowanie to strzał w 10! Polecam i napewno będę korzystać.
Źródło:
Kacper Płochocki
Fajny kebsik w dobrej cenie jak na te czasy miła obsługa dobry sosik czosnkowy na górze kebaba polecam 👍
Źródło:
Agata Bartosiak
Kaya Kebab to bardzo dobre miejsce na kebabowej mapie Warszawy. Bardzo dobre mięsko i smacznie doprawione, sosy również. Fajny dodatek w postaci pasty czosnkowej, który jest kropką nad i. Przede wszystkim jest dobrze zwinięty i nie rozwala się po pierwszym gryzie. Panowie z obsługi bardzo mili. Z czystym sumieniem mogę go polecić🙂
Źródło:
Cam Kozlovsky
Zwykły kebab na cienkim jak i bułce pita w niskiej cenie. Smak ok, dodatki ok, sos ok. Smakuje dobrze, a zapłaciłem tyle co za kawę. Polecam, ale nie "francuskim pieskom" .
Źródło:
Jakub Pankiewicz
Smaczny, dobry, spoko cena. Nie ma przesytu ani zamuły podczas jedzenia, obsluga mila, mialem malego na cienkim za 16 ziko i idealnie sie najadlem. Pita dobra, czuc kurczaka, dobra proporcja warzyw i miesa
Źródło:
Jan Rojewski
To żaden kraft, ale nie o to chodzi. Pyszny naleśnik, dużo dodatków i sosy tworzą bardzo dobrą kompozycję. Za 16 złotych w obecnych czasach (brałem mały kebab) to absolutnie skarb. Widać że panowie nie boją się pracy i są gotowi na walkę o klienta. Moje zaufanie już mają
Źródło:
Kamil Florek
Przyzwoity, osiedlowy kebab, bez udziwnień, świeży, chrupiący, dobrze wywarzony w sosach z minimalną ilością udziwniaczy.Mi pasuje, oby chłopakom się kręciło a widzę, że się kręci bo ciągle ktoś podbija, zamawia lub odbiera przychodząc w klapkach z okolicznych bloków.Zdecydowanie lepszy niż kraft kebap pewnego celebryty mającego budę na Burakowskiej 😉
Źródło:
Marek
Kebab całkiem dobry. Soczysty i gorący (uwaga na pierwszy gryz! :) ) Obsługa przyjazna, można pogadać w j. polskim oraz angielskim. Śmiało polecam.Edit: 17.10.2024 godz. 18-18:30 nie było szefa, przez co ja i kolega dostaliśmy ZIMNE kebaby (z zewnątrz tylko lekko ciepławe) a czekaliśmy wyjątkowo długo, ok. 25 miń! Byliśmy głodni i zmarznięci, zrobiła się duża kolejka więc zamiast oddać z powrotem to już jakoś zjedliśmy te zimne kebaby. :-(
Źródło: