Julia Magiel
Szybko, i pysznie. Obsługa bardzo przyjazna. Klimat ciepły no i oczywiście pysznie pachnie - kebabem. Polecam turystom i nie tylko 👍
Źródło:
Hubert
Ogólnie się słyszy, że kebab sam w sobie średni, ale nadrabia rozmiarem. Kebaba tutaj jem często i muszę powiedzieć że jest bardzo dobry i cały dzień mogę przeżyć jedząc małego kebaba, który jest wielkości XL i innych kebabów. Jedyny minus to lokal, który wygląda jak wygląda i może co niektórych odstraszać.
Źródło:
Tomasz Karolczak
Mega klimatyczne miejsce,mega duże porcje,miła obsługa, szczerze mówiąc jest to najlepszy kebab w szczecinie.
Źródło:
Dariusz
Dobry kebab. Ja lubie te koty w środku. W końcu to kebab turecki. Koty to nieodłączna część Turcji. Mięso inne niż wszędzie. Tak samo placki do rollo. Sosy są ok, chociaż tego curry nie lubie. Papryczki dodają gratis, jeśli poprosisz. Porcje ogromne. Sam kebab smakuje inaczej, w zależności od tego, kto go robi. Nie wiem jak to możliwe. Raz lepszy, raz gorszy. Żadne wyżyny, ale ogólnie uważam, że jeden z lepszych w Szczecinie.
Źródło:
Spencer Pole
Jeden z lepszych kebabów w jakim byłem.Myślałem że Only Kebab jest najlepszy ale ten na Wernychory króluje.Dużo ludzi w środku daje świadectwo dobrego żarcia.Dobre żarcie samo sie obroni nie trzeba reklam i wytwornych lokali.Zamówiłem rollo za 12pln.Taki wielki że ledwo zmieściłem.Nie wiem jak wygląda ten za 20.Pewnie wielkości dywanu tureckiego.W smaku też git.Do wyboru 3 rodzaje mięsa.Można zjeśc na miejscu.Jest kilka stolików.
Źródło:
Glenmore_ siema
Miejsce myślę warte odwiedzenia. Kebab całkiem niezły. Porcje uczciwe patrząc na ceny. Da się nawet najmniejszym najeść na spokojnie. Poza tym samo miejsce ukryte wśród garaży- nawet klimatyczne.
Źródło:
Ciocia
Mega dobry kebab najlepszy w Szczecinie dobre porcje i super smaczne mięsko, warzywa zawsze świeże. Duży plus za możliwość dodania suszonego chili wedle uznania. Nigdy nie wyszedłem stąd głodny.
Źródło:
Stef
Według mnie zawsze smacznie i niedrogo. Lokal może niezbyt ekskluzywny, ale pewnie i taki miał nie być. Najważniejsze że jest
Źródło:
Adrian
Mięso kurczak własnej roboty największe porcję w mieście. Number one można przyczepić się do paru rzeczy ale jeśli chodzi o kebab ciężko w Szczecinie o lepszy.
Źródło:
Daniel
Dużo i tanio, można nawet dodać, że "smaczno". Świeże warzywa, dobrze dosmażone frytki (nie takie sflaczałe jak w większości fastfood`ów). 2-3 rodzajów mięsa. Dobre sosy, w szczególności ostry i czosnkowy.
Źródło:
Wojciech
Polecam wszystkim wyglodnialym. Naprawde dobry kebabik idzie sie najesc solidna duza porcja miesa warzyw i sosu.
Źródło: