Nikodem
Przyszliśmy chwile po zamknięciu, a mimo to obsługa zdecydowała się zrobić kebaba. Wszystko jest świetne - zaczynajac od bardzo miłej osoby która przyjmuje zamowienie, spójny wygląd lokalu, aż po niekonwencjonalne dodatki jak np. papryczki, super ogórki kiszone czy świeża sałata. Mięso - świetne, blisko mu do poziomu znanego kebaba z Saskiej Kępy.Ogólnie lokal wydaje się być prowadzony z sercem i pasją. Oby tak dalej, brakowało takiego miejsca na Wilanowie.9/10
Źródło:
Midas 2000
Świetna obsługa, jedzenie przepyszne, polecam sos na bazie szpinaku z hinduskim chlebkiem, kanapki również świetne surówka z rzepą niecodzienne połączenie które bardzo mnie zaskoczyło, domowy humus przepyszny.Polecam !!!
Źródło:
jaakto ?
Falafel w tej restauracji jest pyszny, świeży, a wersja XL bardzo sycąca. Dawno nie spotkałem tak wyśmienitego falafela. Gorąco polecam wszystkim ten lokal!
Źródło:
Janko z Czarnkowa
Wreszcie ktoś zrobił w tym miejscu coś, gdzie warto przyjść. Jedzenie bardzo dobre, Pani właścicielka również. Atmosfera luźna, brak spiny po żadnej ze stron lady. Pozdrawiam.
Źródło:
Piotr Lysy
Całkiem inny kebab niż do tej pory jadłem. A ogórek kiszony zrobił robotę. Polecam, pycha naleśnik ;)
Źródło:
Akhaladeth Chounlamany
(Przetłumaczone przez Google) Smaczne kebaby i bardzo miła obsługa, zdecydowanie polecam tę restaurację 😄(Wersja oryginalna)Tasty kebab and very friendly staffs, definitely recommend this restaurant 😄
Źródło:
Shobhit Seth
(Przetłumaczone przez Google) Pyszne jedzenie i miła obsługa. Uwielbiam sposób, w jaki rozmawiają i prezentują jedzenie.(Wersja oryginalna)Delicious food and friendly staff. Love the way they talk and present food.
Źródło:
Joshua Aisen
(Przetłumaczone przez Google) Wspaniałe jedzenie, świetna obsługa, świetne ceny! Gorąco polecam.(Wersja oryginalna)Great food, great service, great prices! Highly recommend.
Źródło:
Percy Paramaporn Samakom (Percy)
(Przetłumaczone przez Google) Jedzenie jest pyszne, baklawa też jest dobra.(Wersja oryginalna)The food is tasty and Baklava is also good.
Źródło: