Klaudia Majgier
Smaczne jedzenie, dobre wina. Obsługa na najwyższym poziomie :) Polecamy!Tylko trochę zimno w zimę w środku. Ale rozumiem, że ciężko ogrzać taką szklarnię ;)
Źródło:
Evgenija Greczko
Jestem absolutnie zachwycona! Jedzenie jest niewyobrażalnie pyszne – każdy kęs to prawdziwa uczta dla podniebienia. Obsługa na najwyższym poziomie - uprzejma, profesjonalna.Kelner Andrii był niezwykle uprzejmy i uważny, dbał o każdy szczegół, dzięki czemu czuliśmy się wyjątkowo zaopiekowani.Atmosfera restauracji sprawia, że chce się tu wracać!
Źródło:
Radosław Wollenszleger
Świetna restauracja. Pyszna ośmiornica, ceviche niezłe ale tylko niezłe. Deser bajeczny. Bardzo dobra i kompetentna obsługa. Miejsce czyste i przyjemne. Zdecydowanie polecam!!!
Źródło:
Katarzyna Maciejewska
Piękne miejsce, przepyszne jedzenie, bardzo miła obsługa!Polecam tatara oraz ośmiornicę! I deser czekoladowy 🤭Każdy wyjdzie z Klonnu szczęśliwy ❤️W sam raz na randkę lub spotkanie z przyjaciółkami.
Źródło:
Mateusz Malc
Świetne miejsce, byliśmy pierwszy raz z polecenia i się nie zawiedliśmy. Piękny wystrój i zabudownany zewnętrzny taras. Obsługa z najwyższej półki - wie co robi, jedzenie - przepyszne, tatar i kaczka najwyższych lotów 😉Super oferta koktajli, plus za barmanke która doradziła nam przy stoliku podczas wyboru. Z pewnością wrócimy.
Źródło:
Artur Marcinkowski
Bardzo klimatyczne miejsce z pysznym jedzeniem i przemiłą obsługą. Comber jagnięcy to była prawdziwa uczta dla podniebienia. Jeśli ktoś lubi kuchnie włoska to warto również pytać o makarony dnia :)
Źródło:
Magdalena Kowalczyk
Począwszy od miejsca, przez jedzenie i obsługę należy się 5 gwiazdek. Jedynie desery odstawały.
Źródło:
Bartosz Karolczyk
Bardzo przyjemna atmosfera i bardzo pozytywne zaskoczenie znakomita pizza i wyśmienity stek miejsce troszkę Na Uboczu od głównych szlaków ale naprawdę warto je odwiedzić
Źródło:
Olivia
Jedno z moich ulubionych miejsc w Warszawie! Świetny klimat, profesjonalna, miła, dbająca o gości obsługa, przepyszne jedzenie - ośmiornica najlepsza jaką w życiu jadłam! Ceny adekwatne do jakości. Nic dodać, nic ująć. Jakość premium, brawo!
Źródło:
Tomasz Pawłowski
Całkiem przyjemne miejsce zwłaszcza jak dopisuje pogoda, bo stoliki wśród drzew robią robotę. Zaczęliśmy od carpaccio i burraty i to były najlepsze dania. Do tego dodaliśmy sobie pyszne pak choi. Pizza z gorgonzolą i gruszką była dobra, ale chyba za mało wyrazista była gorgonzola. Fondant trochę przetrzymany. Fajny wybór win i drinków.Trochę obsługa gości nie ogarnia mimo średniej ilości gości.
Źródło:
Marlena Kondrat
Rewelacyjne miejsce z niezwykłą kuchnią, fantastyczna obsługa. Nowe odkrycie na mapie Warszawy, cudo!
Źródło: