Karolina Niemiec
Bardzo miła obsługa, przyjemny klimat. Jedzenie jest smaczne, ale największym zaskoczeniem była kawa americano. Polecam 😊
Źródło:
Łukasz Nycz
Całą robotę robiła Pani kelnerka. Genialna osoba!Kuchnia - nie spodziewałem się niczego innego. Wspaniale przeżycie kulinarne. Doskonałe wyważone smaki!Polecam serdecznie!
Źródło:
Jachu G
Jedzenie fenomenwae, obsługa kulturalna i skuteczna. Na zdjęciu tatar, jeden z lepszych jakie jadłem ever
Źródło:
Ilona Z
Rewelacja w swojej lidze. Stek najlepszy jaki jadłam. Jedynie kluski śląskie pozostawiają sporo do życzenia...Obsługa na medal
Źródło:
Wioletta Żabicka-Falandysz
Bardzo klimatyczne miejsce z polską kuchnią przedstawioną w nowej odsłonie. Świetna lokalizacja restauracji - kilka kroków od Rynku. Na przystawkę zamówiliśmy tatara wołowego oraz krokiet z barszczem, danie główne stek oraz sandacz oraz na deser szarlotki z lodami. Wszystko było bardzo pyszne.
Źródło:
Basiks pl
Odwiedziliśmy to wyjątkowe miejsce 8 lat temu i teraz, jest tak samo dobrze.Będąc w Krakowie obowiązkowa wizyta !!!Polecam z całego serca
Źródło:
krzysztof wasilewski
Bardzo dobra obsługa, smaczne jedzenie(dawno już nie jadłem tak smacznego kotleta schabowego), moi goście też byli w pełni usakcjonowani. Krótka karta dań i bardzo ładny wystrój wnętrz. Bardzo, bardzo polecam.
Źródło:
Krzysztof Błaszczak
Świetna knajpa, doskonałe jedzenie i bardzo miła oraz profesjonalna obsługa.kolejny raz zorganizowaliśmy tutaj firmową wigilię i myślę że zrobimy to również w przyszłym roku.Gorąco polecam.
Źródło:
Aleksandra Czarny
Bardzo przyjazna obsługa - byliśmy większą grupą z dziećmi i nie było to żadnym problem. Jedzenie przepyszne!
Źródło:
Magdalena Ciszewska
Nie jem Tatara. Nie lubię tatara. Fuj. Tatar z Kogiel mogiel to najlepsze mięso jakiego kiedykolwiek kosztowałam . Teraz za każdym razem jak jestem w Krakowie idę tam na tatara. Już 3 razy. Obłęd.
Źródło:
Paweł Domagała
Pyszne jedzenie, duże porcje i wspaniała domowa atmosfera. Polecam odwiedzić to miejsce i spróbować tych pyszności :-)
Źródło: