A. „Mrówek”
Miałem okazję wybrać się ze znajomym na kolację w to miejsce i muszę powiedzieć - co to była za kolacja! Wszystkie dania zaczynając od przystawek po dania główne były niesamowite. Dawno nie miałem okazji jeść tak dobrze przyrządzonego jedzenia. Mam nadzieję, że będzie jeszcze niejedna okazja żeby was odwiedzić, ponieważ to tylko czysta przyjemność.
Źródło:
Aleksandra Vadimovna
Podobno stek był bardzo dobry. Ja nie jadłam. Moje risotto było ładnie podane. Drink Spritz z różami era precioso)))))Trzeba liczyć, że stek to 200-400 zł.
Źródło:
szymon lipinski
Jedzenie jest przepyszne: i mięso i sosy i dodatki. Z uwagi na poziom cen - raczej spotkania biznesowe ;)
Źródło:
Tomasz Filipiuk
Świetnej jakości jedzenie, pomocna, proaktywna obsługa, miejsce do siedzenia na zewnątrz przytulne, ale to pierwsza rzecz którą można wnieść na wyższy poziom! Polecanko
Źródło:
Tomasz Tomasz
Eleganckie miejsce i świetna kuchnia. Ceny są wysokie, a praktyka podawania ich za 100g, a nie za porcję wydaje mi się co najmniej dyskusyjna, ale trzeba przyznać, że jakość steków jest pierwszorzędna. Dziwi mnie trochę też karta win i bardzo mały wybór tych poniżej 300 złotych za butelkę, ale właściciel pewnie taką ma koncepcję, więc tego nie oceniam. Polecam miejsce na elegancką kolację ze stekiem. To chyba jedyne miejsce tej klasy po prawej stronie Wisły.
Źródło:
Weronika Skarbek
Pyszne jedzenie, profesjonalna przyjazna obsługa, przyjemny klimat. Najwyższa jakość serwowanych potraw, szeroki wybór dla miłośników mięsa. Kelnerzy zorientowani na klienta, z solidną wiedzą na temat dań, które oferują. Polecam tę restaurację, jeśli chcesz miło i smacznie spędzić czas.
Źródło:
Daniel Moczydłowski
Moje ulubione miejsce na steka w Warszawie, wołowina super jakości, do tego obsługa - rewelacja. Polecam :)
Źródło:
Anna Sabat
Bardzo wysoki poziom obsługi kelnerskiej- fachowe porady dotyczące doboru dań i wina.Zamówiliśmy między inny kaszankę na przystawkę - absolutne zaskoczenie połączenia smaków z jakiem sadzonym i papryką.Poza tym tatar wołowy i comber jagnięcy - top.Wrócimy.
Źródło:
Agnieszka Tobera
Bardzo profesjonalna o sługa z dużą wiedzą na temat karty dań i propozycji, całość smaczna mięso wysoka jakość polecam serdecznie.
Źródło:
Łukasz P
Fenomenalne tataki wołowe, bardzo dobre steki, pyszny deser ciastko czekoladowe z karmelem i lodami, bardzo bogata karta win, doskonale drinki. Konieczna rezerwacja w weekendy.
Źródło:
Jan Winiarski
To był wspaniały wieczór, Gospodarze - w tym wypadku Szczepan i Karolina i cały zespół na kuchni sprawili że czwartkowy wypad na kieliszek wina zamienił się w ucztę dla duszy i ciała. Gorąco polecam.
Źródło: